Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 9 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU)

124 Gönderi
31 Üye
0 Beğeni
63.7 K Ziyaret
Gönderiler: 1
(@edayu)
Er

onlysimentan nicki ile codturkiye rifle serverında oynarken durduk yere hiç bir sebeb gösterilmeden banlandım

Cevap
Gönderiler: 340
(@gangster)
Teğmen

bu şekilde yardımcı olamayız ....
banlandıgın gün saat ip adresin ...hangi adminin banladıgı
bunları yazarsan yardımcı olabiliriz

Cevap
Gönderiler: 2
(@nedes)
Er

Hile oLmadigimizi kanitlamak icin...illa evimize mi davet etmek lazim.    3. oldu bu Rifle serverden ban yedim...Akli basinda bir arkadas aciklayabilirmi ? Neden oluyor bu..  omrumde hile kullanmadim....tek girdigim server codrifle...tanimiyan yok...  jimstak ne zaman oyunda olsa ban yiyorum...ben hep yuksek frag yaparim....Referans istiyosan yine verelim...kac sene oldu...hala hile nasil bisey anlamayan rcon kaldimi allasen... ayiptir birader... hepimiz insaniz...  Vtq.

Cevap
Gönderiler: 13
(@jimstark)
Onbaşı

Daha oncedende cfg konusunda uyarildin...zaten bu konuda ban yemiştin...oyunu yeniden kur veya bu sorunu hallet...cünkü halen kullandigin oyunda cfg sistemin farkli...

Cevap
Gönderiler: 2
(@nedes)
Er

illegal bir cfg 'm yok...  silahimda yeterince sekiyor...bilgisayarimin iyi olmasindan kaynaklanan bisey bu... illagal cfg zaten girmeden atmiyormu... en iyisi buran bi cfg bulayim...içimiz rahat etsin..

Cevap
Sayfa 9 / 25
Oyun.News
Logo