Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 8 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU)

124 Gönderi
31 Üye
0 Beğeni
63.7 K Ziyaret
Gönderiler: 49
(@kallesvasili)
Çavuş

Kallesvasili, seninle uzun uzun muhabbetler ettik, hatta hatırlarsın "Türkçe rumuz neden kullanmıyorsun, Rus ismi kullanıyorsun?" diye bile sormuştum. Rusları sevdiğini söylemiştin. Saygı duydum, muhabbete devam ettik. Şu an xfire'da benim arkadaş listemdesin. Bu durumu izah etmek için sana oradan da çok mesaj attım. "Gelip muhabbeti bir izler misin kim haklı kim değil görür müsün?" diye yardım istedim. Ama sen oradan değil, buradan böyle bir yanıt vermişsin. Çok ama çok kırıldım ve üzüldüm. Bu kadar benden rahatsızdın da neden xfire listemdesin? Ben asıl senden özür dilemek istiyorum, seni arkadaşça görüp listeme aldığım muhabbet ettiğim için. Kusura bakma çok alındım. Rumuzuna yakışır bir yanıt yazmışsın. Üstelik son aylarda hiç muhabbet edişimi görmeden. Allah'a emanet ol. Sevgiler kardeş... :-[

beni tum arkadaslarım bılır benım pc 7/24  acıktır ve ben cogu zaman basında dıılımdır gelen mesajlarıda eger oglum pc basındaysa hep kapatır (7 yasında) ayrıca ben kolay kolay kımseyı arkadas lısteme eklemem  call of duty turkıye sayfası uzerınden benı gorebılıyorsundur , ve hiç bir oyuncunun bizde ayrıcalıgı yoktur oyunda şakada olsa bırısıne wh  desen o kişi sana ters bır soz soyler olaylar çığrından cıkar ve buralara gelır ,sana tavsıyem konusmalarına daha fazla dıkkat etmen 😀

Cevap
Gönderiler: 1
 mert
(@mert)
Er

Merhabalar bugün saat 13:00 civarı riflemod one shot serverında ctr jimstark nickli admin sebebini bilmediğim bir nedenden beni banladı.Kesinlikle hile kullanmıyorum neden böyle birşey yaptığınada anlamadım.Banın kaldırılmasını istiyorum en sevdiğim serverda oynayamamak canımı çok sıktı.Lütfen bu işi bir açıklığa kavuşturun.Oyundaki nickim mert.

Cevap
Gönderiler: 340
(@gangster)
Teğmen

ilgili admin en kısa zamanda konu ile alakadar olucaktır

Cevap
Gönderiler: 3266
Admin
(@administrator)
General

CoD2 adminlerimiz konu ile ilgilenecektir.

Cevap
Gönderiler: 13
(@jimstark)
Onbaşı

bana ozel mesaj yoluyla ulaşın...ayrıca o anki nickinizi ve IP adresinizi belirtin

Cevap
Sayfa 8 / 25
Oyun.News
Logo