Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 7 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU)

124 Gönderi
31 Üye
0 Beğeni
63.7 K Ziyaret
Gönderiler: 294
(@marksman)
Teğmen

hehe kimse bana wh demedi genelde öldürdügüm 10 sa öldügüm 20 oldugu için harelde 😀

Cevap
Gönderiler: 156
(@melekkrl)
Astsubay

tartışmanın nezaket kuralları içerisinde gitmesini olumlu karşılıyorum . . . .sevgili arkadaş aradaki yanlış anlama ve uyuşmazlıkları çözersek en azından kibarlığından ötürü hitap etmek istediğimiz oyuncu profiline benziyorsun . . .cod 2 de rcon açan bütün admin ve yöneticilerimiz hayal gücünü zorlayan küfür ve hakaretlere maruz kalmıştır ve ne olursa olsun küfüre 0 tavizdir oyun politikamız . . . kaldıki hiç bir admin arkadaş bir oyuncunun başka bir oyuncunun hakaretine maruz kalmasına izin vermez . . . bütün iyi niyetli oyuncular himayemiz altındadır  , bizler bunu vazife  biliriz . . iyi niyetini koruduğun müddetçe seni küfüre karşı korumakta bizim yükümlülüğümüz . . . yazışmalardan anlamışsındır ki söz konusu adminde evli barklı yetişkin bir arkadaşımız  , eminim ki sana karşı bir art niyeti yok ve sende bunun farkındasındır zaten . . . .senin maruz kaldığını iddia ettiğin küfüre şahit olupta müdahale etmemesine ihtimal vermiyorum . . . kaldıki  müsait olduğunda gerekli açıklamayı yapacağı teyit edildi . . . .bu saatten sonra tartışmayı tadında bırakıp icraat zamanına geçelim . . .sonuç istiyorsak herkes üzerini düşeni yapmalı  . . . sen samimiyetini koruyup özürünü dile , örnek oyuncu olmaya devam et , bizlerle arkadaşlığını devam ettir , bizler seni sunucularımızda en iyi şekilde misafir edip baş tacı etmeyi borç biliriz . . . 

Cevap
Gönderiler: 4
(@astro1976)
Er

Bugün de merhaba sizlere...
Ben de 6 yıldır evliyim, maalesef eşim oyun oynamayı bırakın, benim oynamama izin vermiyor 🙂 Zaten eşim burada küfür yediğimi bilse, sizinle bile muhattap etmez, bir daha sokmaz.
Arkadaşımızın eşi burada çıkıp da eşi hakkında benden yana bir şey diyecek değil ya 🙂 Arkadaşımızın eşine hürmet ve saygılarımı sunuyorum. Allah kavuştursun.
Ben halen neden özür dilemem gerektiğini anlamıyorum. Eğer birinden özür dileyeceksem o wh dediğim (ki ben eğleniyorum, herkes bilir herkese şüpheli, wh vs dediğimi... dalga geçmek de vardır işin içinde) gelsin yanıldıysam özür dilerim. Ama benim bu admin arkadaşla tek problemim bana küfür edilmesine müsaade etmesi ve benim buna karşı itiraz etmem sözünün eri olmasını söylememdir. Ne eşi, ne bir admin, ne bir başkası "insan olana kadar..." cümlesine takılmıyor nedense. Durmadan birine wh demişim haksızlık etmişim vs. Bakın aramızdaki durum bu değil. Eğer arkadaş gerçekten tanıdığım gibi mertse, burada çok konuştuğum için ve ona sözünü neden tutmadım dediğim için beni attığını söyler. Bana bir kere çıkıp "bu arkadaş wh değil, özür dile", "yanılıyorsun" dememiştir. Dese canım kurban. Dediği şudur : "oyununu oyna"... Sebep göstermemiştir. Konuştuğum ve yazdığım içindir. Yönetici arkadaş bu arkadaşın küfür yediğim halde atmamazlık yapmayacağını düşünüyor. Sanki bir şirkette yöneticinin öncelikle çalışanını koruması gibi bir ilişki var. Ama unutulan bir şey her zaman müşterinin haklılığıdır. Ta ki üretici veya satıcı küfür yiyene kadar. Ben birinden şüphe etmiş olabilirim. Dersin ki "değil, sana öyle gelmiş" eyvallah. Yanılma hakkım da mı yok? Var tabii, ben de insanım. Ama arkadaşa göre değilim, yani "insan değilim"... Ben burada belki 1 oyun oynayıp çıkarım ama yöneticiler, kurallara uymalı, en başta kendileri çok dikkatli yazışmalıdır. Benim için yere çöp döken bir zabıta amirinden, acil bir durum yokken kırmızıda geçen trafik polisinden farksızdır bu durum... Bu konuda beni ikna edici bir yanıt alamadım. Kararlıyım. Hayatta insanın gururu bir bilgisayar oyunundan daha önemlidir. Hele henüz 2 sene önce kaybettiğiniz annenize vb küfür de ediliyor bu sitede...uzatmaya gerçekten gerek yok... Sevgilerimle...

Cevap
Gönderiler: 156
(@melekkrl)
Astsubay

Adminin öfkeye kapılıp sert tepki vermesini kabul ederim fakat kimsenin küfür yemesine bilerek izin vereceğine ısrarla ihtimal vermiyorum . Bunun da sebebi arkadaşlarımızı iyi insanlardan seçme çabamızdan başka bir sey değil. Bu bir oyun hep beraber eğlenme çabası icerisindeyiz fazlası değil . Şirket falan yönettiğimiz yok . Kaldıki admin yada klan üyemizin sözü doğal olarak herhangi bir oyuncudan fazla itibar görecek . Buda demek değil ki göz göre göre kimsenin hakkını yeriz . İkisini ayırmakta fayda var . Biz esnaf , sende müşteri değilsin ... Sen bizim imkanlarımızdan faydalanan bir arkadaşımızsın. Belki şakadanda olsa millette wh vs diye takılmasan olaylar bu duruma gelmezdi ,  olabilirmi ?  Bu saatten sonra ilgili admin  konuya açıklık getirene dek konuyu kilitliyorum  .... Ayrıca anneni kaybetmene yürekten üzüldüm Allah sabır versin .

Cevap
Gönderiler: 7
(@uglyking)
Onbaşı

öncelikle geç yazdığım için forum ahalisinden özür diler, bulduğum ilk fırsatta yazdığımı belirtmek isterim.

Konunun bu kadar uzamasına, daha doğrusu çetinin bu kadar uzun yazmasına şaşırmadım.Aynı oyunda yaptığı gibi yazmış da yazmış. Çetin lütfen oku ve iyi oku.

ben bu serverda ilk küfürü sonrası kolay kolay kimseyi atmadım.eğer önceden bir vukaatı yoksa.Uyarımdan

sonra aynı şeyi tekrarlarsa da direk attım.bu dediğim gibi genelde böyle oldu.BU yüzden senin WH iftiraların

karşısında sana küfür eden birini hemen atmamı benden bekleyemezsin.Ki bu esnadada ben seni ciddiye almış ve adamı oyun boyunca izlerken.ki yeri gelmişken lütfen ama lütfen, "ben herkeze WH diyorum,bazen şakasına diyourum, bazen ciddi ciddi diyorum,şlakalaşıyoruz tatlıya bağlıyoruz deme!!! şakalaşma anlayışın küfür yeme üzerineyse onu bilemem tabiki.

tekrar ve son kez söylüyorum.sen TANIMADIĞIN İNSANA WH DEDİĞİN VE BENİM WH DEĞİL SÖYLEMİM ÜZERİNE BU SÖZLERİNE DEVAM ETTİĞİN,DİNLEMEDİĞİN VE DİNLEMEDİĞİN VE DİNLEMEDİĞİN İÇİN ATILDIN.ve VE YİNE SON KEZ SÖYLÜYORUM,BEN İLK KÜFÜRÜ SONRASI KOLAY KOLAY KİMSEYİ ATMADIM, ATMAM UYARIMDAN SONRA TEKRARLARSA ATARIM.LÜTFEN BU KISMI İYİ OKU.

birde anlamadığım şey  "bu lafı yediremediği için.... yaptığı hatayı kabullenemediği için.... bu ne yaaa:)))))
ya allah aşkına çetin benim başka işim güçüm yok değil! yeri geliyor kimi oyuncular sülaleme sövüyor,( beni tanısaydın çok da geniş meshepli biri olmadığımı bilirdin ama adminlik yapıyoruz duygular bir kenara)bunlarlamı yatıp kalkıcam ben.bak inan lütfen senin mevzun bilgisayarın çalışma sistemi gibi sifirlar ve birler,işte bu kadar basit.

tekrar büyük harfle yazılanları oku.

bu arada şunuda belirtmeden geçmek istemiyorum,36 mı 38  mi yaşında olduğunu söylüyorsun sürekli.eeee? forumda açtığım nick dogum günü belirten bir nick? bu ne çetin? bak bunu söylediğim için özürdiliyorum;bunlar senin yaşında birinin yazmaması gereken şeyler.bence...yaşının bir yada iki rakam daha büyük olması sana ne gibi bir avantaj-fark getireceğini düşünüyorsun?yada sen millete wh derken sana yapılan açıklama üzerine,yazmak ve yazmak ve yazmak ve yazmak sadece senden bir iki yaş küçük olduğum için mi 🙁 ya da sözüme kanaat getirmemen...

beni serverdan tanıyanlar benim "KÜFÜR" etmediğimi bilir."ADAM OL" sözünü hakaret olarak görmek yerine, bence, bu söz sana söylendiğinde kendi yaptıklarını ve söylediklerini bir gözden geçir.ne bileyim, mesela herkeze ki özellikle seni tanımayanlara iftira atma.ya da olduda süpheye mi düştün herkezin yaptığı gibi admin yaz ugly yaz ve güvenmeyi öğren.

tüm bunlar sonrasında oyun esnasında sıkıcı bir öykü yazmaya devam edip insanları bu sıkıcı öykünle oyundan soğuttun sürece ben, seni ve senin gibileri atmaya devam edicem.kaldı ki bunları yazarken çok sıkıldığımı da bilmeni istedim.ki bunun en  önemli nedeni sana "ADAM OLMADIĞIN SÜRECE BU SERVERDA SANA OYUN YOK" sözüm sonrası yazdığın,"bunun hesabını vereceksin"bunun hesabını soracağım ve bunların türevi sözlerin..anlıyacağım ben boşuna konuşuyorum gibi hissediyourum şuan.

parmaklarımın emeğine yazık gibi geliyor ama kendimi yazmaya zorluyorum inan.

bu mevzunun daha fazla uzamasını kesinlikle istemiyorum.zira bu mevzuyu sana daha nasıl farklı anlatabilirim ki? dedim ya en son atıldığında savurduğun sözler de geliyor aklıma,sanki bu durumu yedirememişsin hatanın farkına varamamışsın ya da varmamışsın ya da varmak istemiyormuşsun gibi."UCUZ HESAPLAR" peşinde koşan birine su uzatmaya çalışıyormuşum gibi geliyor, ki sen suyu içtikçe daha da yazıyorsun :)) 

bak çözüm çok kolay sadece özür dilerim yazacaksın... sadece ama....Bunu neden yapman gerekiğini maddelemek istiyorum;

-tanımadığım kişilere iftira atmak

-tanımadığın kişilere attığım iftira sonrası sana söylenen sözlere ( okumadığını düşünmek istiyorum)
kulak asmayıp iftiranın ve çirkinliğinin dozunu yüksetmek

-iftira attığın kişinin sana küfür etmesi sonrası o kişiyi  hemen sorgusuz sulasiz uyarısız atmam gerektiğini düşünmek

( bunun açıklamasını yukarıda yapmıştık. keşke "bkz" koysaydım )

- OKUMAMAK (hadi bi kere atıldın servera terkar girdiğinde sana söylenenleri bir oku demi )

dediğim gibi çözüm çok kolay sadece bir özürdilerim yazacaksın ve serverda oynuna devam edeceksin.özgürce,istediğin kadar uzun cümleler kurarak,sabahtan akşama dek....( benim olduğum zamanları kast ederek yazıyorum )

ama dilemediğin sürece ben serverda olduğum sürece atılmaya devam edeceksin.benim de prensibim bu.bu tarz davranan bir iki oyuncu şuan aynı nickle servera giremiyor.farklı nickle girdiklerini biliyorum,ki girsinler en azından oyun esnasında neyi yapmamaları gerektiğini biliyorlar.

bu arada  bir süredir yokum eğer oyuna girebiliyorsan ve oynayabiliyorsan inan bu yüzden :)) eşim bu işlere bakmıyor.

dönüşüm de yakındır haberin olsun :))

benim hakkında ne düşündüğün,benim hakkımda oyun esnasında kime ne dediğin inan umrumda değil (oyun esnasında  yazılanları görebiliyorum:)) )

"UCUZ "HESAP" konusunuda yukarıda işlemiştik hatırlatmak gerekirse.benim bu tarz meselelere de ayırcak fazla da nöronum yok,ki kariyer yapmaya çalışan bir insanım 😀 ( belki de nöron sayım yetersiz bilemiyorum :/ )

tek istediğim kurallara uyman o kadar.çözüm konusunu artık yazmam gerekmiyordur umarım.çok da uzun yazdım biliyorum.

bu arada umarım "dur ben daha uzun yazayım" demen şuan en çok korktuğum şey.

sözlerimi burada noktalarken konu hakkında görüş yapan, zaman ayıran herkeze teşekkürler.başınızı ağrıttık.

hayırlı ramazanlar.

Cevap
Sayfa 7 / 25
Oyun.News
Logo