Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 6 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU)

124 Gönderi
31 Üye
0 Beğeni
63.6 K Ziyaret
Gönderiler: 49
(@kallesvasili)
Çavuş

bu arkadaş benim kara listemdedir. en büyük nedeni oyun sırasında birden fazla kişi hakkında ( aynı oyun )  wh  demesi ve bunu izin verilirse, "saatlerce" demesidir. ben bu oyunu ilk çıktığı yıllardan beridir oynuyorum. kimin wh olduğu konusunda bir nebze olsun bilgim olduğunu düşünüyorum.wh konusunda birileriyle dalaşıp ortalığı karıştırması ve bu konuda kendisine  söz geçirilememesi nedeniyle ve halen  önceden söylediği sözler yüzünden özür dilememesinden dolayı  kendisini oyuna almamakta kararlıyım.

insan olma konusundada, "sen insan olana kadar bu serverda oyun yok sana" seklinde bir yazı yazdım.. ben adminsem bazı konularda bana guven duyulmasını beklerim.bu arkadasın yuzunden ben söylediği tum oyuncuları tek tek izledim,aciklamalarım ( ki roman olurmuş! ) bu arkadaşı tatmin etmedi. şuçlamalara ve rahatsız etmelere devam etti.

ben yine bu arkadaşı oyunda olduğum süre içerisinde almamaya kadarlıyım. tabii arkadaş insan gibi kendisine söylenen sözlere kanaat getirip ve ÖZÜR DİLERSE!!

BU ARKADAŞI BENDE SV DEN TANIRIM UGLY KİNG İN DEDİĞİ GİBİ BİRÇOK OYUNCUYA WH  DER VE GEREKSİZ YERE ÇOK FAZLA KİŞİYLE LAF YARIŞINA GİRER VE TAHRİK EDER BENDE ÇOK ZAMAN KENDISINI UYARDIM  BU ARALAR BEN RİFLEYE PEK GİREMIYORUM  AMA  ANLAŞILAN O Kİ HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEMİŞ ,ADMİNİMİZ BU KONUDA HAKLIDIR OYUNDAKİ DİSİPLİNİN BOZULMASINA MÜSADE ETMEMİŞTİR  KENDİSİNİ KUTLARIM , SV İÇİNDEKİ TÜM YETKİ ADMINDEDİR ,NOKTA...

Cevap
Gönderiler: 156
(@melekkrl)
Astsubay

iki tarafta medenice düşüncelerini dile getirmiş . . . ayrıca admin makul çözüm önerisindede bulunmuştur . . . amaç bağcıyı dövmek değil üzüm yemekse kabul edilir bir öneri . ..  .
  not : admin tabiki hakaret etmez ama bunu fırsat bilipte sabırları zorlamamalı  . . . ''  sen ne biçim adminsin . . .''  ve türevlerindeki adminin otoritesini sarsmaya yönelik sarf edilen her cümle banla biter . . !

Cevap
Gönderiler: 4
(@astro1976)
Er

Sevgili arkadaş ve diğer admin arkadaş, öncelikle bu yazımı okuyup da yanıt verme nezaketinde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim. Bir insanı karalamak gerçekten hoş değildir. Kesinlikle katılıyorum. Zaten söz konusu admin arkadaş beni bu sebeple değil, sadece ve sadece iki sebepten kicklemiş ve banlamıştır. Bunların birincisi kendisi 5 dakika önce küfür edenleri atarım dedikten sonra bana küfür edildiği için neden atmadığını sorduğum ve "sözünün eri ol" dediğim içindir. İkincisi de bu lafı yediremediğinden server'da oyunda çok konuşuyor olmamdır. Ama gayet konuyu çarpıtarak birine wh demem veya demememe bağlamış, sizler de yanıt verirken "bu insan küfür yemiş neden küfür edeni atmadın" diye bile sormamışsınız. Beni hayrete düşürdü. Öncelikle ben birine wh vb diyor muyum söyleyeyim, diyorum. Oyunu şenlendirip eğleniyorum. Zenica bu server'ın skor birincisi, kendisine sorun bir kez ona dahil sen şüphelisin dememiş miyim? Her gün diyorum, sen de bir iş var diye, gülüyor ve geçiyor. Takılıyoruz ve anlaşıyoruz. Ama hakaret kalp kırmak yok. Başka kişilere de diyorum. Ancak bazen gerçekten wh vb giriyor. Punkbuster bunları atmıyor. Şimdi burada sormam lazım tüm admin'lere : "Acaba hile yapan biri oldu da, attınız mı?". Tabii ki "evet" diyecektir. Demek ki böyle bir gerçek var. Eğer varsa, ben de bazı iddialar atabilirim. Bu en doğal hakkım. Yargıç olan zaten dediğiniz gibi admin'lerdir. Bana derler ki, "Çetin adam temiz, kontrol ettim", ben ne yanıt verebilirim ki? Bu admin şahıs bana "bu arkadaş temiz şuna buna wh deme" mi dedi, yoksa "konuşma, çok konuşuyorsun, oyununa bak" mı dedi. Bu net ve çok ayrıntılı bir cevaptır. Bir iddia atılıyorsa, bunu ispat etmek lazımdır. Ben bir arkadaşa iddia edip wh diye istek dışı suç atıyorsam, ki bu siteden dün çok yapıldı bu, ispatlanamazsa, özür dilemeyi bilen, en azından "yanılmışım, kusura bakma" diye mert bir insanım. Ama sözünün ardından küfür edenleri atmayacak kadar sözünün eri olamamak daha kötü. Şimdi ben size bir şey sormak istiyorum... Biri size wh dese mi daha zorunuza giderdi, yoksa ölmüş annenize vb küfür etmesi mi daha zorunuza giderdi? Bence küfür etmek ve buna müsaade edilmesi çok büyük bir yanlış ve ayıptır. Sonra çıkıp da yaptığımız hataya bakmayıp, başka bir hata aramak lekelemek çok daha üzücü. Ben eğer küfür ediyorsam, çıkarım özür dilerim. Söz verdiysem tutamazsam, yine özür dilerim. Ama yapmadığım bir şey için alakasız bir sebep için asla dilemem. Bakın bu kadar yazıp zamanınızı çaldığım için bile özür dilerim. Bir iddia varsa ispatlansın lütfen. Zenica, Drake, Timemachine hepsi dün atılırken ordaydı. Herkes benim için geveze der, ama hakaret eden kötü bir insan olduğumu söylemez. Arkadabana "insan olana kadar...." yazmış. Bu ne demek ben insan değil miyim? Bundan daha büyük hakaret mi var? Dersin ki "düzgün davranana kadar", "hatanı anlayana kadar" vs vs... Ama "insan olana kadar..." kabul edilebilir bir cümle midir? Bu insanı mahkemeye götürür yargılar. Şahsa hakarettir bu. Arkadaş 34 yaşındaymış, abi diyorsun saygı duyuyorsun. Ancak ben de 36 yaşındayım çok şükür iyi bir kariyer sahibi bir insanım. Gerçi arkadaş diyorum kendisine çünkü kötü biri olduğunu düşünmüyor ve hissetmiyorum yine de... Sadece yaptığı hatayı kabullenip kendine yediremeyen iyi birine benziyor. Yazışmalarından bunu gayet iyi hissediyorum. Sadece kötü bir tanışma ve inatlaşma... Bence özürü hakeden biri varsa benim. Hem bana küfür edenlerden, hem de bana küfür edilmesine müsaade edenlerden, hem deeee bana "insan olana kadar..." diyenlerden... Allah'ı Teala'nın yarattığı bir kulum. İnsan olmayı bana Allah uygun görmüş sen kimsin? Sevgilerimle....

Cevap
Gönderiler: 4
(@astro1976)
Er

BU ARKADAŞI BENDE SV DEN TANIRIM UGLY KİNG İN DEDİĞİ GİBİ BİRÇOK OYUNCUYA WH  DER VE GEREKSİZ YERE ÇOK FAZLA KİŞİYLE LAF YARIŞINA GİRER VE TAHRİK EDER BENDE ÇOK ZAMAN KENDISINI UYARDIM  BU ARALAR BEN RİFLEYE PEK GİREMIYORUM  AMA  ANLAŞILAN O Kİ HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEMİŞ ,ADMİNİMİZ BU KONUDA HAKLIDIR OYUNDAKİ DİSİPLİNİN BOZULMASINA MÜSADE ETMEMİŞTİR  KENDİSİNİ KUTLARIM , SV İÇİNDEKİ TÜM YETKİ ADMINDEDİR ,NOKTA...

Kallesvasili, seninle uzun uzun muhabbetler ettik, hatta hatırlarsın "Türkçe rumuz neden kullanmıyorsun, Rus ismi kullanıyorsun?" diye bile sormuştum. Rusları sevdiğini söylemiştin. Saygı duydum, muhabbete devam ettik. Şu an xfire'da benim arkadaş listemdesin. Bu durumu izah etmek için sana oradan da çok mesaj attım. "Gelip muhabbeti bir izler misin kim haklı kim değil görür müsün?" diye yardım istedim. Ama sen oradan değil, buradan böyle bir yanıt vermişsin. Çok ama çok kırıldım ve üzüldüm. Bu kadar benden rahatsızdın da neden xfire listemdesin? Ben asıl senden özür dilemek istiyorum, seni arkadaşça görüp listeme aldığım muhabbet ettiğim için. Kusura bakma çok alındım. Rumuzuna yakışır bir yanıt yazmışsın. Üstelik son aylarda hiç muhabbet edişimi görmeden. Allah'a emanet ol. Sevgiler kardeş... :-[

Cevap
Gönderiler: 1
(@abyss)
Er

Eşim (ugly) şehir dışında şuanda interneti bulduğu an 😀 söylenen herşeye yanıt verecektir.....

Bu kadar büyütülmemesi gereken bir konuyu nerelere getirmişsiniz Çetin Bey. Kimin kaç yıldır oynadığı değil nasıl oynadığı önemlidir bence. Bende 10 yıldır oynuyorum söylüyor muyum:))) Siz bunu hakaret olarak alıyorsanız eğer wh diye suçladığınızda hakaret olarak algılayabilir. Bende yaşadım wh dendi oratlık karıştı wh olmamama rağmen böyle birşeyin söylenmesi bana yapılmış bir hakarettir bence. Ve siz bunu sadece takılma adına yapmıyorsunuz. Çünkü sizinle aynı sw de karşılaştık ve siz wh dediğiniz her an eşim oyunu bırakıp izledi açıklama yaptı değil diye. Sizce bu yorucu bir olay değil mi? Her söylenene karşılık verilirse nasıl olur? Bu kadar uzun uzadıya yazıyorsunuz ama uzlaşma adına pek birşey yok ve böyle oldukçada hiçbir yere varılamaz ne yazık ki. Bu alemde herşey bir özür ile kapanır inanın......

Cevap
Sayfa 6 / 25
Oyun.News
Logo