Merhaba,
Adım Çetin, nickim de çoğu kişinin tanıyacağı gibi Çetin
| . 1987 yılından beri Commodore 64 furyasıyla başlayan internet hayatımda sadece zevk almak, çene çalmak ve oyun oynayarak deşarj olmak için girdiğim oyunlardan biri olan server'ınızda (CodTurkiye Rifle MOD One Shoot) yaşadığım bir olayı kısaca anlatmak istiyorum. Bir admin (Ugly Kaos) oyun sırasında küfür edenlerin atılacağını (kick ve ban) belirtmişti. Ben bu duruma çok sevindim. Çünkü sosyal hayatında da küfür etmeyen bir insanım. Ardından bir kullanıcı bana oyun esnasında küfür etti. Admin'e bildirdim oralı olmadı, oyununu oyna dediği. Sözünü hatırlattım, sözünün üzerinde durmasını belirttim. Bana oyununu oyna derken beni kickledi. Ardından geçen günlerde konuşuyorum diye beni banladı. Çünkü arkadaşa sözünün eri olmasını, doğru söylediği şeyi yerine getirmesini söylemiştim. Haklı olduğum için herhalde bu zoruna gitti. Ardından geçen her oyuna girişinde beni kickleyip banladı. Sebep sordum yanıt yok. Az önce oyundan yine beni attı ve yanıt olarak "insan oldun mu", "insan olamamışsın" gibi hakaret etti herkes içinde. Ben kick yedim yine. Bu arkadaş öncelikle savunmasını ispatıyla yapsın lütfen. İlginize şimdiden teşekkür ederim. Sevgilerimle... |