consol girdiginde yonetim vasili yazıyodu sanırım böyle bir yönetici varmıydı peki bu olayın acilen çözüme kavuşmasını istiyorum
KALLESVASİLİ VAR EVET ODA YASAKLAMIŞ OLABİLİR . . . VASİLİYE SÖYLEYECEĞİM ŞAYET KENDİSİ İSE KONUNLA EN KISA ZAMANDA İLGİLENİR
Ban atan yetkili ben değilim...Ama atan admin arkadaş açıklama yapar ...
nick: orgun
guid: bilmiyorum
server: RifleMOD One Shoot
ip ve port: 95.173.183.45:28960
tarih saat : 27-05-2012 20:15
banlandığım anda aldığım mesaj : hatırlamıyorum
tekrar girişte aldığım mesaj: server disconnected
banlanmadan önce yaşananlar : bir önceki mapta biraz frag yapmiştim :), oyunda blok yapan bir kişi vardı jim stark adlı admin izliyodu onu banladı, 10 dk sonra beni banladı sağolsun, ama sebebini bilmiyorum.
diğer hususlar: bu konuyu daha yeni gördüm, bundan önce kallesvasili'ye bir mesaj attım, ayrıca jim stark adli adminin adminlik yapacak çapta biri olduğunu düşünmüyorum. saygılar.
nick: orgun
guid: bilmiyorum
server: RifleMOD One Shoot
ip ve port: 95.173.183.45:28960
tarih saat : 27-05-2012 20:15
banlandığım anda aldığım mesaj : hatırlamıyorum
tekrar girişte aldığım mesaj: server disconnected
banlanmadan önce yaşananlar : bir önceki mapta biraz frag yapmiştim :), oyunda blok yapan bir kişi vardı jim stark adlı admin izliyodu onu banladı, 10 dk sonra beni banladı sağolsun, ama sebebini bilmiyorum.
diğer hususlar: bu konuyu daha yeni gördüm, bundan önce kallesvasili'ye bir mesaj attım, ayrıca jim stark adli adminin adminlik yapacak çapta biri olduğunu düşünmüyorum. saygılar.
Müsade edinde kimin adminlik yapıp yapamayacağına biz karar verelim. Admin JimStark konudan haberdar olduğunda cevap verecektir.