Arkadaşlar server ara sıra kendi kendine oyunculara ban atıyor ya da adminleriniz kafasına göre ban yazıyor insanlara. lütfen dikkatli ve özverili olalım. server ve ortam güzel ancak ben bir server adminine ulaşmak istesem ya da xfire'larını istesem kimseden ses çıkmıyor hatta vermem diyorlar. bu nedir? nedendir? dün ve bugün servera girerken sürekli sorun yaşadım, ip ban yemişsiniz falan diyor cod menüde ancak kendi kendine düzeliyor sonra. serverin içinde oyuncu arkadaşlarım admin xfiri almaya çalıştılar benim için ama kimse vermedi C-TR'den. ileride bu tip sorunlar yaşamamak için lütfen beni ekleyiniz.
xfire: throneofbhall
Last Alliance, Anatolian Soldiers, Evil Soul, Leadership ve Eluzive oyuncusu BhAll.
Adminlerimizin keyfi ya da kafasına göre ban uygulaması yapması söz konusu değil. Dün site iletişim bölümünde kullandığınız IP (88.253. .....)'nin de içinde olduğu IP grubundan oyun sunucularımıza aim/wh vb. hilelerle sürekli olarak saldırı yapıldığından bahse konu IP grubundan servere giriş yasaklanmıştır.
Ancak bugün yani bu konu başlığını açtığınızda kullanmakta olduğunuz IP (88.246. ...)'nin grubuna ise daha önceden herhangi bir ban uygulanmadığından servere giriş yapıyor olmanız gerekmekte. Sonuç olarak halihazırda kullandığınız IP'den girmeyi denemeli, 88.243.. IP gurubundan IP aldığınızda ise modeminizi resetleyip IP grubunuzu değiştirmelisiniz.