Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 21 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU)

124 Gönderi
31 Üye
0 Beğeni
63.7 K Ziyaret
Gönderiler: 68
(@desertfox)
Uzman Çavuş

Kafasına göre adam atıyor demişsin o da yalan önceki yazımda eklemeyi unutmuşum.Bu sabah küfür ettiği için attığım bir oyuncuyla konuşmam
Line 101291: _^9(_GAME_DEAD_)execu7e SchwarZ^7: _desert (neden attın gibi bi soru soruyor)
Line 101295: _^8(_GAME_DEAD_)|C-TR|DesertFox^7: _uyardım kfuur etme die
Line 101296: _^8(_GAME_DEAD_)|C-TR|DesertFox^7: _ben varken sovdurtmem kimseye
Line 101301: _^8(_GAME_DEAD_)|C-TR|DesertFox^7: _ne zaman ?
Line 101307: _^8(_GAME_DEAD_)|C-TR|DesertFox^7: _ben oyunda uyarir sonra da atarım birader
Line 101312: _^8(_GAME_DEAD_)|C-TR|DesertFox^7: _kmseyi gormezden gelmem
Line 101793: _^8|C-TR|DesertFox^7: _kimseyi ayirt etmm
Line 101801: _^8|C-TR|DesertFox^7: _ben kufur etti die sinif arkadasimi kickliyorum burda
Line 101804: _^8|C-TR|DesertFox^7: _sein mi kicklemicem
Line 101813: _^8(_GAME_DEAD_)|C-TR|DesertFox^7: _inandirmak zorunda deilim inanmazsan inanma
Line 102287: _^8|C-TR|DesertFox^7: _begenmeyen cikabilir
Umarım açıklayıcı olmuştur...

Cevap
Gönderiler: 340
(@gangster)
Teğmen

burada kimse kafasına göre hareket etmez canının istedigini oynatıp istemedigini atmak gibi bir lüksü yok kimsenin,senin dedigin gibi olsaydı haksız yere atılan oyuncu haksızlıga ugradıgını düşünerek konu açmazmıydı ?
biz herkeze açığız haksız yere atıldıgını düşünen varsa gelsin konusunu açsın çözüme baglıyalım.admin oyuncuların fikrini almak amaçlı sormuş map istiyen diye ona göre map açmış oyun oynanıyor sen hala xf ten ona buna yazıp atıp tutuyorsun tehtid savuruyorsun seni attırıcam diye...kim oluyorsun sen ?
yok arkadaş vay efendim ben şu mapı istedimde açmadın sen ne biçim adminsin sp gelmiyorda map degişiyorsun bırak bu işleri dogru dürüst oynamak varken nedir bu çaba.gel herkes gibi sende oyununa bak sonuçta bu bir oyundur bu el olmaz bir sonraki el sen istersin açılır map budur..büyütmenin ve uzatmanın alemide yok..desert dogru olanı yapmış şimdi burda bana sakın deme aynı klandasın tabiki onu savunucaksın beni savunucak degilsin diye onun yerinde ben olsam tepkim farklı olurdu...

Cevap
Gönderiler: 68
(@desertfox)
Uzman Çavuş

Bu oyuncunun konuya bakacağı falan yok tek amacı iftiralar atıp çıkar elde etmeye çalışmak konuşmada göründüğü gibi hala küfür ediyor ve amacı belli arkadaşın

Yöneticilerden bu arkadaşın tüm serverlarımızdan banlanmasını ve siteden banlanmasını ve gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyorum...

Cevap
Gönderiler: 3263
Admin
(@administrator)
General

Üye küfür nedeniyle forumdan yasaklanmıştır. Konu kilit.

Cevap
Gönderiler: 2
(@blacklifee)
Er

Başlıkta anlaşıldıgı gibi cod2 ctr tüm serverlarda 2 aydır banlıyım. adminlerle konuştum konuyu siteye ilgili bölüme aç dediler yardımlarınızı bekliyorum.

banlı olabileceğim nickler:

emre
elendil
black
earendil

Cevap
Sayfa 21 / 25
Oyun.News
Logo