Öncelikle ben sd serverda takım kaptanı yardımcısı olarak görev yapıyorum. Olay aynen şu şekildedir bu arkadaşın yazdıklarında doğruluk payı bile yok fatihe de birşeyler yazmış ordada hepsi yalan olayı oldugu gibi detaylıca anlatıyorum şimdi;
Bu akşam saat 9 civarında sanırım tam bilmiyorum saati toujanede oynuyorduk oyuncularında isteği üzerine ThePro 2. kez açtı mapi oynandı güzelce pro cıkmıştı serverdan bende map istekleri sordum burgundy, dawnville ve brecourt dendi burgundy küçük sayımız fazla el bombasıyla çok adam ölüyor oynanmıyor diye açmayacağımı belirttim ve brecourt actım kendi kafama göre değil o da söylendi bende değişiklik olur diye açtım sonra sp limiti artırdım ve oyuncular değişmesini istediği için mapın 12.turda değiştirdim dawnville actım acmadan oncede dawn açıyorum diye söyledim çoğunluğun onayını aldım sonra değiştirdim ve sniper limitini düşürdüm sonrada aktif olması için fast restart attım oyuna bile girmediğimi belirtmek isterim sonra RNISTJEEE isimli oyuncu ve bir oyuncu daha ismini şuan hatırlayamıyorum bana laf etmeye başladı bende RNISTJEEE yi xfden ekledim ve ordan konuştum konuşmanın sonunda seni attıracam dedi konuşmalarımızın ss i var onuda ekliyorum aşağıya sonra TheProyla konuşmuş ve bunları söylemiş
RNISTJEEE´: bak hacı server de oynuorum
! `RNISTJEEE´: 20 kişi arasında SP almısım ilk kez bak
! `RNISTJEEE´: oynuorum
! `RNISTJEEE´: pat
! `RNISTJEEE´: brecout actı
! `RNISTJEEE´: Sevmedi
! `RNISTJEEE´: deistirdi
! `RNISTJEEE´: leningrad actı
! `RNISTJEEE´: Birisi artık bi map kalsın elleme diyor ama o hala map deistiriyor 1
! `RNISTJEEE´: 2- SP alamıyor fast atıyor durmadan
! `RNISTJEEE´: 3-Sniper limitlerle oynuor 1300 limit koyuyor
! `RNISTJEEE´: Böyle herkeze rcon vereceksenz cod2 gercekten bitmiş.
Burada söylediklerinin hepsi yalan yöneticilerimizden gerekirse logların bulunup eklenmesini rica ediyorum.Bu oyuncunun ne TheProya söyledikleri nede burada söyledikleri doğru değildir tüm kanıtları da sunuyorum ve bu arkadaşla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum.Bu konuşmalarımızın öncesinde arkadaşın bana hakaret ettiğini de belirtirim.
Bu da xfire konuşmalarımızın bir kısmı;