wh kullandığına inandığım yada şüphelendiğim kişileri banlıyorum evet...madem konu açıcaktınız adam gibi bir üslup seçebilirdiniz...ayrıca sizin ban olayınızdan önce farklı biriyle konusurken sürekli araya girip dalga geçmenize ne demeli ? eğer haklı olsaydınız burda kullandığınız üslupta düzgün olurdu...çekememezlik gibi bir durum zaten söz konusu olamaz bizler yaşını almış insanlarız...sw deki çok kişi ekmeğe agu derken bizler amiga pc leri gördük...o yüzden bazı gereksiz bilgilerinizi lütfen kendinize saklayın ! Ayrıca frag yaptı diye kimse atilmaz...mutlaka belirli bir süre izlenirsiniz bu da size söyleceğim soz sözdür...
ayrıca konuyu ilk açtığınızda admine hakaret etmenizde buna bir örnektir...
* Banlandığınız Anda Kullandığınız Nick : [HEPAR]AnadoluKartali
* GUID Numaranız :
(Son sekiz hanesi dışındakileri gizleyiniz)
* Banlandığınız Server Adı, IP ve Port Numarası: RifleMOD One Shoot, 95.173.183.45:28960
* Ban Uygulamasına Maruz Kaldığınız Tarih ve Saat :5.3.2012 23:00 O saatler arası
* Banlandığınız Anda Oyundan Aldığınız Mesaj : Kicked Yazısını Okudum Sadece
(var ise ekran görüntüsü)
* Banlandığınız Servere Tekrar Giriş Yapmak
İstediğinizde Aldığınız Mesaj
(var ise ekran görüntüsü) : Tekrar Kicked Yazısı Resim çekmedim
* Banlanma Öncesinde Serverde Yaşananlar ile
İlgili Belirtmek İstediğiniz Hususlar : nickim ilk baş [HEPAR]AnadoluKartalıydı banlandım modeme reset attım tekrar Girdigimde Nickim AnadoluKartalı idi sadece biri bana durduk yerde hakaret etti bu kisi oyuncu sebebimi sordugumda nickini neden degiştirdin baştaki lideriniz gibi hepinizde kaypaksınız dedi bu mesajı okur okumaz cevap yazamadan banlandım 2 kez üst üste
* Diğer Hususlar : Sanırım ben oyundayken consol olarak ankara ile baslayan bir nickli kisi vardı
Başkent, klan elemanımızdır. Server admini olmadığından bilgisi dahilinde olduğunu sanmıyorum.
RifleMOD serverimizin admini JimStark, açmış olduğunuz konudan haberdar olduğunda gerekli açıklamayı yapacaktır.
anadolu kartali sana o günde belirttim ben admin degilim bende hiç bi yetki yok sadece clan elamaniyim benim yaptıgım tek şey bi sorun oldugu zman admin arkdaşlara yardımçı olmak