Server'a girmeye çalıştığımda Server Disconnected hatası alıyorum ama başka bir yerden girdiğimde bu hata karşıma çıkmıyordu.
o banlanma degil internet sorunundan kaynaklaniyor muhtemelen sw ile senin aranda kopukluk olusuyor 😀
butun c-tr serverlerinize giriyorum ama buna gelince bu hatayı alıyorum arada ip ban hatası veriyordu banim kalktıysa vermez herhalde.Bunu nasıl duzeltebilirim ?
butun c-tr serverlerinize giriyorum ama buna gelince bu hatayı alıyorum arada ip ban hatası veriyordu banim kalktıysa vermez herhalde.Bunu nasıl duzeltebilirim ?
codturkiyeriflemodv4final mod klasörü ve içeriği ile main içerisindeki zzz_mp_portshiptobruk.iwd harita paketi sizde mevcut mu? Mevcut değilse multiplayer download ayarlarınız ON konumunda mı? Bunları kontrol ediniz.
codturkiyeriflemodv4final mod klasörü ve içeriği ile main içerisindeki zzz_mp_portshiptobruk.iwd harita paketi sizde mevcut mu? Mevcut değilse multiplayer download ayarlarınız ON konumunda mı? Bunları kontrol ediniz.
bende oyle bir dosya bulunmuyor ama multiplayer serverlarda degisik bir map varsa o mapi download ediyor oyuna girmeden önce.
edit:2 gün hiç sıkıntı çekmeden oyuna girdim ama şimdide bu hatayı alıyorum.