Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 11 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 Server Ban Sorunları (ANA KONU)

124 Gönderi
31 Üye
0 Beğeni
63.7 K Ziyaret
Gönderiler: 13
(@mergeen)
Onbaşı

Evet yaklasık 2 gundur Cod 2 One Shoot serverinde nedenini bilmediğim şekilde banlıyım xf oyuncu grubunuzdan adminlere ulastım ama hıcbırı benım mesajlarıma gerı donmedı.

Banlanma sebebim: normal bir oyunda kargaşa zamanı biri 'Bacin Si*em' dedi. Adminlerdende ses cıkmayınca bende admine sordum 'Ba*in si**m kufur yerine sayılmıyor mu ?'  dedim. Dememle ban yemem bir oldu bir sucum yok sadece soru sordum adminlere ettigim bir hakarette yok IP adresımı bulup buraya edıtlıyıcem ılgınız ıcın ayrıca tesekkur ederım.

Cevap
Gönderiler: 340
(@gangster)
Teğmen

bu nasıl bir sorudur allah aşkına....aynı soruyu ben sana sorsam nasıl bir cevap vericeksin merak ettim şimdi.....admine bu soruyu yöneltmek yerine ....nickli oyuncu küfür ediyor demen yeterlidir......+ böyle bir küfürü eden oyuncuya karşı hiç bir admin kayıtsız kalmaz ses çıkarmamazlık yapmaz.....

ilgili admin en kısa sürede ilgilenicektir

banlandığın sırada kullandığın nicki ve ip ni yazarsan yardımcı olurlar

Cevap
(@mergeen)
Onbaşı

176.240.114.58 ip adresim
nickim ^1Bukowski
boyle karşılanıcagını bilmezdim bu sorunun.Bir dahakine daha dikkatlı olurum (normalde küfür etmem zaten edenide sevmem)

Cevap
(@mergeen)
Onbaşı

Hala ilgilenen almadı belirtmek istedim.

Edit:Nickim Bukowski imiş.

Cevap
Gönderiler: 3266
Admin
(@administrator)
General

CoD2 adminlerimiz bu konu başlığını farketmedi sanırım. Ancak CoD2 Rifle MOD servere giriş yapabilmeniz lazım şu an, herhangi bir ban görünmüyor.

Cevap
Sayfa 11 / 25
Oyun.News
Logo