Call of Duty 2 Oyunu (Steam) Üzerinden Multiplayer Server Başlatarak Arkadaşlarla Oynamak ⋆ Sayfa 5 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Oyunu (Steam) Üzerinden Multiplayer Server Başlatarak Arkadaşlarla Oynamak

47 Gönderi
11 Üye
24 Beğeni
4,222 Ziyaret
Gönderiler: 8
(@seyfulislam)
Onbaşı

ben port açmama rağmen videolardaki sitelerden kontrol ediyorum portum kapalı gözüküyor

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General
Gönderiler: 3285

Sorunu tam tespit edebilmek için portunuzu kapalı olarak gördüğünüz andaki ilgili ekran görüntüsünü ekleyebilir misiniz konuya.

Gönderen: @seyfulislam
↑

ben port açmama rağmen videolardaki sitelerden kontrol ediyorum portum kapalı gözüküyor

Cevap
(@seyfulislam)
Onbaşı

port kontrol sitelerinde kapalı gözüküyor açtığım port. Serverıma bağlanacak biri olmadığından kimse görebiliyor mu serveri bilmiyorum. Ama ben serverı açınca kendim girebiliyorum servera.

28960 Port Checker

Cevap
2 Yanıt
Admin
(@administrator)

General
Gönderiler: 3285

@seyfulislam Port kontrol siteleri ürün satışını da hedeflediklerinden port kontrol sonuçlarını açık olsa da kapalı da gösterdikleri oluyor.

Bir arkadaşınızın oyunu ya da imkanınız varsa evinizde başka bir bilgisayara kuracağınız Call of Duty 2 oyunu üzerinden kendi IP numaranız:28960 şeklinde consoldan komut atıp bağlanmayı denemeniz lazım kesin sonuca ulaşmak için.

/connect IP numaranız:28960

Cevap
(@seyfulislam)

Onbaşı

@administrator desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Deneyebildiğim de haber edeceğim inşallah.

Cevap
Sayfa 5 / 5
Oyun.News
Logo