Call of Duty 2 orjinal almak isterseniz Steam'de mevcut. Tavsiye edebileceğim başka link yok maalesef.
Arkadaşlar ben call of duty 2 mp oynuyorum, eğer oynayan arkadaşlarda varsa beraber oynayabiliriz. Beni Xfire programı üzerinden ekleyebilirsiniz.
Xfire:utkuw90
Oyunun başka hiç bir özelliğini/orijinalliğini bozmadan tüm silahların açık ve herkes tarafından alınabilmesini sağlayan bir mod mümkün mü? Call of Duty 2'de tüm silahları açan modlar var fakat bunlarda başka şeylerle de oynanmış.
Örneğin bu modda ctf oynayınca bayrak alan kişinin isminin yanında bayrak gözükmemekte.
Ekranın sol üstündeki skor değişmemekte, skor taba basınca gözükmekte. Bir de ölünce doğma süresi 10 değil 1 saniye gerçi bunu düzeltmeyi buldum.
Ama diğer sorunları bulamıyorum. Evolve, hamachi gibi programlarla kendi arasında CoD 2 oynayanlar için aranan bi mod olduğunu düşünüyorum. İlgilenen olursa çok sevinirim.
Bahsettiğiniz CoD2 mod dosyasını (zzz_allweapons_v1.4.iwd) indirip ..Call of Duty 2main oyun dosya yoluna attım ve localde Call of Duty 2 multiplayer server başlatarak inceledim. Dediğiniz ve aşağıya yüklediğim görselde de görülebileceği üzere CTF oynarken bayrak alındığında skor tabelasında hangi oyuncunun bayrağı aldığı görünmüyor, ekranda sadece bayrağın alındığı/yerinde olmadığına dair bayrak resmi görülebiliyor.
Yaklaşık 1.5-2 saat kadar mod içeriğini inceledim fakat ilgili komutları bulup düzeltemedim, mod yapımcısı o özelliği kaldırmış ya da atlamış da olabilir. Bahse konu |ID|TopGun|Co's CoD2 All Weapons Mod oldukça eski tarihli ve yaptığım araştırmaya göre v.1.4'ten sonra değişme/düzeltmeleri içerebilecek yeni bir versiyonu yayımlanmamış.
Hakim olduğum bir kaç modu da inceledim ama oyunun orjinal yapısı bozulmadan tüm silahları açmak bu modlarla mümkün olmadı. Arzu ettiğiniz özelliklere sahip bir modu araştırmak ve gerekirse editlemek uzunca bir çalışma süresini gerektiriyor. Fakat bu iş için olur ya da şu zamana kadar olur şeklinde bir söz veremem, fırsat bulduğumda araştırmaya çalışacağım.
C:/Program Files/Activision/Call of Duty 2/main/zzz_allweapons_v1.4.iwd
Zahmetiniz için cidden çok sağolun.Bu sorunlar çözülürse süper olacak 🙂