Oyunda, diğer oyunlarda gibi item market yok kredi kartıyla alış veriş edesin ! Herkes scam scam scam diye yazdı. Oyunda hileci var dese anlarım hax hacker hack der kısaca.
Oyun içinde scam diyerek, multiplayer oynarken yüksek skor elde etmek için dürüst olmayan ve aldatmacalı yollarla dolandırıcılık yapıldığı yani genel anlamıyla hile yapıldığı denmek isteniyor benim anladığım.
Fakat oyuncular hilesiz bir şekilde iyi oynayıp yüksek skor yaptığında da bu tür iddialarla karşılaşabiliyorlar, sanırım size de öyle bir iddiada bulunmuşlar.
Oyunda, diğer oyunlarda gibi item market yok kredi kartıyla alış veriş edesin ! Herkes scam scam scam diye yazdı. Oyunda hileci var dese anlarım hax hacker hack der kısaca.
Oyunu formattan sonra yüklediğimde sıkıntısız key code girip multiplayer oynayabiliyorum ama belli bir süre sonra yine key code hatası veriyor fakat hangisini girsem hiç birini kabul etmiyor.
oyunu harddiskimden yüklediğim için x86/Activision silip tekrardan harddiskten yüklüyorum fakat bu sefer eski ayarlar kalmış oluyor ve işe yaramıyor. formattan sonra ise sıkıntısız key code girip multiplayer oynayabiliyorum ama belli bir süre sonra döngüye giriyor işte key code istiyor yine.
Ne yaptıysam Call of Duty 2 key code kabul etmiyor. ben bunun için durmadan format mı atıcam ayda 1 kesin oluyor. oyunu x86/Activision dosyasından başka yere yüklemiyorum onu silmeme rağmen tamamen silinmiyor belli bir yerde profil kayıtlı sanırım nerden bulabilirim. ya da tavsiye edeceğiniz birşey var ise alabilirim.
Windows formatından sonra Call of Duty 2'yi harddiskinizden yüklediğinizden Windows Kayıt Defteri değerleri oluşmayacak ve hata almanıza neden olacaktır.
Daha önceden kurduğunuz, daha sonra oyunu kaldırmanıza rağmen silinmeyen Call of Duty 2 Regedit/Kayıt Defteri bilgilerini verdiğim görselde ve 64-Bit işletim sistemleri için aşağıda verdiğim yolda görebilirsiniz.
Bu yoldaki ../Call of Duty 2 değerini el ile sildikten sonra Call of Duty 2'yi setup'lı olarak yeniden kurduğunuzda sorunun çözülmesi gerekir.
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Activision\Call of Duty 2
Güncelleme: Cal of Duty 2 kurulumunda Windows Regedit (Kayıt Defteri) sorunu yaşayanlar için gerekli değerleri (Windows 10 64-Bit için) aşağıdan yükleyebilirsiniz.
Bunu yapmak için;
Notepad++ ile masaüstüne bir Yeni Metin Belgesi oluşturunuz,
Ardından aşağıdaki Cal of Duty 2 regedit kayıtlarını yeni metin belgesine kopyalayınız,
YOURCDKEY1234567890 yazan yere kendi CoD2 lisans anahtarınızı yazınız,
Oyunu Steam haricinde başka bir yola kurduysanız EXEString, installpath ve MultiEXEString değerlerini kendi Call of Duty 2 kurulum yolunuza göre düzenleyiniz,
Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra yeni metin belgesini farklı kaydet diyerek ve kayıt türünü ''registry file'' olarak seçerek masaüstüne kaydediniz.
Masaüstüne kaydettiğiniz bu ''Kayıt Girdileri'' dosyasını çift tıklarak Windows Kayıt Defteri (Regedit)'ne yazılmasını sağlayınız.
Böylelikle Call of Duty 2 kurulumunuz setup ile kurulmuş gibi olacak, CoD2 lisans keyiniz de yazılımış olacaktır.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Activision\Call of Duty 2]
"codkey"="YOURCDKEY1234567890"
"EXEString"="C:\\Program Files (x86)\\Steam\\steamapps\\common\\Call of Duty 2\\cod2sp_s.exe"
"installpath"="C:\\Program Files (x86)\\Steam\\steamapps\\common\\Call of Duty 2\\"
"MultiEXEString"="C:\\Program Files (x86)\\Steam\\steamapps\\common\\Call of Duty 2\\cod2mp_s.exe"
"qa"="15.3"
"version"="1.3"
Oyunu formattan sonra yüklediğimde sıkıntısız key code girip multiplayer oynayabiliyorum ama belli bir süre sonra yine key code hatası veriyor fakat hangisini girsem hiç birini kabul etmiyor.
oyunu harddiskimden yüklediğim için x86/Activision silip tekrardan harddiskten yüklüyorum fakat bu sefer eski ayarlar kalmış oluyor ve işe yaramıyor. formattan sonra ise sıkıntısız key code girip multiplayer oynayabiliyorum ama belli bir süre sonra döngüye giriyor işte key code istiyor yine.
Ne yaptıysam Call of Duty 2 key code kabul etmiyor. ben bunun için durmadan format mı atıcam ayda 1 kesin oluyor. oyunu x86/Activision dosyasından başka yere yüklemiyorum onu silmeme rağmen tamamen silinmiyor belli bir yerde profil kayıtlı sanırım nerden bulabilirim. ya da tavsiye edeceğiniz birşey var ise alabilirim.
Eskiden patch vardı şimdi, bulamıyorum 1.0'a geçemiyorum. Şu an cowr2 server var 26 kişi hergün geliyorlar. Orjinal cra*kliler gelemiyor. Benim version 1.3 1.0 yapamadım.
Steam üzerindeki Call of Duty 2 oyunu otomatik olarak resmi patchleri v.1.3 yapılmış olarak geliyor ve Steam oyun özellikleri kısmında versiyon değişikliğine dair seçenek bulunmuyor maalesef. Daha önceki yıllarda versiyon değiştirme/düşürme konusunu incelemiştim ama Steam üzerindeki CoD2'yi v.1.0'a döndürme yolunu bulamamıştım.
Önerim; bilgisayarınızda ayrı bir konuma internetten bulabileceğiniz Call of Duty 2 kurup resmi patchlerini yapmadan 1.0 versiyonlu olarak oyunu bırakmak. Fakat bu yeni kuracağınız CoD2 oyunu orjinal olmayacağı için cra*k'sız/orjinal serverlere yani key kontrolü yapan serverlere giriş mümkün olmayacaktır.
CoDUO'da ayrı bir konuma cra*klı oyun kursanız da Steam üzerinde bulunan oyununuzun orjinal keyi üzerinden kendiliğinden orjinal serverlere giriyordu bir zamanlar ama CoD2'de aynı durum söz konusu mu bilemiyorum, deneyin isterseniz.
Call of Duty 2 ve serinin diğer oyunlarına ait official patchleri bağlantıdaki CoDPatch kategorisinde bulabilirsiniz. Fakat versiyonu yüksek oyunları, örneğin CoD2 oyununuz v.1.3'te ise v.1.0'ı kurmak istediğinizde zaten kurulu deyip hata verecektir.
Eskiden patch vardı şimdi, bulamıyorum 1.0'a geçemiyorum. Şu an cowr2 server var 26 kişi hergün geliyorlar. Orjinal cra*kliler gelemiyor. Benim version 1.3 1.0 yapamadım.
herkese iyi forumlar, ben cod 1-2-united offensive oyunlarının multisini oynamak istiyorum,orjinale gerek varmı yoksa oyuncular cra*k mi kullanıyo şuanda ?