Call of Duty 2 Multiplayer Oynama Rehberi ⋆ Sayfa 14 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Multiplayer Oynama Rehberi

106 Gönderi
26 Üye
17 Beğeni
143.2 K Ziyaret
Gönderiler: 605
(@vito)
Binbaşı

Call of Duty 2 multiplayer server favorilerine eklemeyi unuttum, güzel bi modlu haritaydı. Ortada İngiltere gibi kale yapmışlar. etrafında su çere ağaç orman yapraklarla doluydu. Tasaradan girdim, botlar vardı. Kalenin içine girince müzikler çalıyordu.

Kendimi biraz geliştirme yapıyordum. G3 tüfekleri kullanamıyorum. Genellikle makineli tüfek ve kullandığım C komutuyla sniper kullanıyorum. G3'e elimi alıştırma çalıştırıyordum ki; ip numarası ve nereye girdiğimi unuttuğum için bulamadım.

Cevap
2 Yanıt
Admin
(@administrator)

General
Gönderiler: 3262

G3 piyade tüfeği de vardı dediğinize göre benim hatırladığım modern silahların kullanıldığı Call of Duty 2 multiplayer server vardı eskiden.

Ama CoD2 custom haritayı hatırlayamadım bir türlü. Hatırladığım bir harita vardı ama CoDUO'da mıydı tam aklıma gelmedi, büyükçe bir harita, ortada 3-5 katlı bir kale, bir köşesinde mk. tüfek tareti, yan köşede küçükçe bir tane kulube vardı.

Gönderen: @vito

Call of Duty 2 multiplayer server favorilerine eklemeyi unuttum, güzel bi modlu haritaydı. Ortada İngiltere gibi kale yapmışlar. etrafında su çere ağaç orman yapraklarla doluydu. Tasaradan girdim, botlar vardı. Kalenin içine girince müzikler çalıyordu.

Kendimi biraz geliştirme yapıyordum. G3 tüfekleri kullanamıyorum. Genellikle makineli tüfek ve kullandığım C komutuyla sniper kullanıyorum. G3'e elimi alıştırma çalıştırıyordum ki; ip numarası ve nereye girdiğimi unuttuğum için bulamadım.

Cevap
(@vito)

Binbaşı
Gönderen: @administrator

G3 piyade tüfeği de vardı dediğinize göre benim hatırladığım modern silahların kullanıldığı Call of Duty 2 multiplayer server vardı eskiden.

Ama CoD2 custom haritayı hatırlayamadım bir türlü. Hatırladığım bir harita vardı ama CoDUO'da mıydı tam aklıma gelmedi, büyükçe bir harita, ortada 3-5 katlı bir kale, bir köşesinde mk. tüfek tareti, yan köşede küçükçe bir tane kulube vardı.

Bi bakayım üstat, çünkü dün oyuna girmedim İşler nedeniyle güzel server'da, botlara karşı elimi alıştıryordum. Hem beğenmiştim server'a

Cevap
(@vito)
Binbaşı

Konu açmamın sebebi 8 gündür oyundan koptum işlerden dolayı, oyuna bugün girdim. Noob gibi oynamaya başladım. Kendimizi nasıl nasıl geliştirebiliriz. Call of Duty 2'de cs go gibi antereman yok.

Cevap
2 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Bol bol multiplayer takılmak lazım, zamanla gelişecektir. Fakat ben de biraz ara verdi mi skorlarda düşme oluyor.

Konu açmamın sebebi 8 gündür oyundan koptum işlerden dolayı, oyuna bugün girdim. Noob gibi oynamaya başladım. Kendimizi nasıl nasıl geliştirebiliriz. Call of duty'de cs go gibi antereman yok.

Cevap
(@vito)

Binbaşı

Bol bol multiplayer takılmak lazım, zamanla gelişecektir. Fakat ben de biraz ara verdi mi skorlarda düşme oluyor.

Konu açmamın sebebi 8 gündür oyundan koptum işlerden dolayı, oyuna bugün girdim. Noob gibi oynamaya başladım. Kendimizi nasıl nasıl geliştirebiliriz. Call of duty'de cs go gibi antereman yok.

Haklısınız üstat !

Sizin bi konunuzu okumuştum, bazen bize hırsa kapılıyoruz ölüm maçını kazanmak için, bizim team maçında satıyorlar king klan'da öfkelenmek elinde değil oyunu soğutuyor.

Cevap
(@vito)
Binbaşı

H*p parti ismi çıkıyor googla'dan, herkes yazı yazıyor h*p h*p diye... Amerika Call of Duty 2 serverı'nda multiplayer oynuyorum.

2. sözcükte de n1 yazıyorlar. Adamlara yazı yazıyorum. Bu siz ne demeye çalışıyorsunuz diyorum, cevap vermediler.

Cod2 Multiplayer Chat 1

Cod2 Multiplayer Chat 2

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Daha önce görmedim hiç, başka bir anlamı var herhalde.

2. sözcükte de n1 yazıyorlar. Adamlara yazı yazıyorum. Bu siz ne demeye çalışıyorsunuz diyorum, cevap vermediler.

Cevap
1 Yanıt
(@vito)

Binbaşı

Daha önce görmedim hiç, başka bir anlamı var herhalde.

Dün karşı oyuncuya yazdım. Hdp 'nin anlamını söyledi; Head shoot pussing anlamına geldiğini söyledi. Diğerini öğrenemedim N1'i

Cevap
Admin
(@administrator)
General

N1 de Number One anlamına geliyor sanırım.

Dün karşı oyuncuya yazdım. Hdp 'nin anlamını söyledi; Head shoot pussing anlamına geldiğini söyledi. Diğerini öğrenemedim N1'i

Cevap
1 Yanıt
(@vito)

Binbaşı

N1 de Number One anlamına geliyor sanırım.

Teşekkür ederim hocam

Cevap
Sayfa 14 / 17
Oyun.News
Logo