Sistem gereksinimlerine göre Call of Duty 2 Mac OS X sürümlerini destekliyor. Steam sayfasından Win PC için satın alma yapsanız da Call of Duty serisinde (BO2 dahil, sonrasından emin değilim) sadece Black Ops için indirilebilir ayrı bir Mac OS X oyunu veriyor. Bu yüzden Mac OS X işletim sistemi ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Singleplayer için yaptığınız modlarda komut hataları mevcutsa oyundan atabilir, verdiği hatada ne yazdığı da önemli. Call of Duty 2'nin Steam satış sayfasında Mac OS X sürümlerini desteklediği yazıyor, buradan oyunu alıp yüklediğinizde oyunun Win versiyonu otomatik olarak inip kendiliğinden kuruluyor. Fakat Mac OS X sistemler için ayrı bir dosya tipinde mi yoksa Win dosyalarının aynısı mı bu konuda bilgim yok. Bu yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Ancak Mac OS X üzerinde CoD2 singleplayer oynayabiliyorsanız multiplayerini de herhangi bir sunucu üzerinde oynamanız gerekir. Tavsiyem modsuz ve custom map'siz bir sunucu bulup deneme yapmanız yönünde.
Dediğiniz gibi, Call of Duty 2 multiplayer oyuncusu çok azaldı. Ama dünya genelinde oyuncusu olan bir kaç server kalsa da oynamaya değer bir oyun.
Benim bilgisayar mac os x bununla bir alakası yoktur değil mi? Ayrıca çoğu server hata veriyor.Anlaşılan oynamak için geç kalmışım eskisi gibi çok cod2 oyuncusu yok.
Ve benim bir sorum daha var.Singleplayer birkaç kez mod yaptım. Her defasında oyundan atti. Yüklediği m dosyalar windows sürümü olabilir mi? Ayrıca çogunlukla iwd dosyaları hata veriyor.