Call of Duty 2 eXtreme+ Mod El Kitabı Manual ⋆ Sayfa 7 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 eXtreme+ Mod El Kitabı Manual

32 Gönderi
5 Üye
8 Beğeni
25.2 K Ziyaret
Gönderiler: 9
(@almiyom-almiyom)
Onbaşı

Peki kullandiginiz modu bana rarlayip atamisiniz rica etsem düzgün bi ayara ulaşamadim extremede oyuncununda bittigi şu dönemde arakdaslarla bi deneme keyfi yapak dedik güya extreme modu rarlayip bana atabilirseniz çok sevinirim

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Önceki yıllarda kullandığımız ve 3-4 sene önce kapattığımız Call of Duty 2 eXtreme+ serverimizin mod dosyaları sanırım sunucu üzerinde kalmış, arşivimde de bulamadım maalesef. Daha önce download edip sakladığım orjinal ve ham eXtremeMultiMod_v.2.7.4 dosyaları mevcut elimde, ondan bakıp yardımcı olmaya çalışıyorum.

Zaten modun çok sorunları vardı ve çoğu zaman server kendiliğinden durduğundan sık sık restart etmek gerekiyordu. Ancak en iyi CoD2 modu bu diyebilirim, o yüzden üzerinde çokça çalışmakta fayda var.

Peki kullandiginiz modu bana rarlayip atamisiniz rica etsem düzgün bi ayara ulaşamadim extremede oyuncununda bittigi şu dönemde arakdaslarla bi deneme keyfi yapak dedik güya extreme modu rarlayip bana atabilirseniz çok sevinirim

Cevap
Sayfa 7 / 7
Oyun.News
Logo