Call of Duty 2 eXtreme+ Mod El Kitabı Manual ⋆ Sayfa 5 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 eXtreme+ Mod El Kitabı Manual

32 Gönderi
5 Üye
8 Beğeni
25.2 K Ziyaret
Gönderiler: 3262
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Call of Duty 2 eXtreme+ modunda botları aktif hale getirmek için serversettings.cfg dosyasının yaklaşık 260. satırından itibaren başlayan ve daha önce kullandığımız şekliyle verdiğim botlu oynama kodlarını aşağıdaki şekilde ayarlayabilirsiniz. Punkbuster'ı OFF olarak ayarladığınızdan ve Call of Duty 2 eXtreme+ Mod'un MBot dosyalarını ana mod dosyanıza entegre ettiğinizden emin olunuz.

//***************************************************************
// eXtreme+ AI bots (based on MBot)
// WARNING: DO NOT ENABLE BEFORE YOU HAVE DOWNLOADED AND INTEGRATED
// THE OPTIONAL MBOT MOD!
//

// Main switch to enable MeatBots
// 0 = disable (default)
// 1 = enable
//
set ex_mbot "1"

// Number of Allies mbots to add
// min = 0, max = 32 (default 5)
//
set ex_mbot_allies "6"

// Number of Axis mbots to add
// min = 0, max = 32 (default 5)
//
set ex_mbot_axis "6"

// Number of Spectator mbots to add
// min = 0, max = 32 (default 0)
//
set ex_mbot_spec "2"

// Skill level of mbots
// min = 0, max = 10 (default 5)
//
set ex_mbot_skill "4"

// Running speed of mbots
// min = 50, max = 220 (default 180)
//
set ex_mbot_speed "180"

// Max distance at which mbots can spot enemy
// min = 100, max = 9999 (default 1000)
//set ex_mbot_maxdist "1000"

// Angle at which mbots can spot enemy
// min = 90, max = 180 (default 120)
//set ex_mbot_viewangle "120"

// Restart map after x minutes (replacement for scr_timelimit)
// 0 = disabled (default)
// min = 30, max = 9999
//set ex_mbot_timelimit "0"

// Restart map after x points (replacement for scr_scorelimit)
// 0 = disabled
// min = 10, max = 99999 (default 10000)
//
set ex_mbot_scorelimit "99999"

mrhb iyi günler dilerim extreme mod e29 a sahibim ve pek fazla oyuncu sanirim kalmasi ben bunun eksikligini botlarla kaptip oyuna devam etmek istiyorum ama botlari nasil etkinleştiriyoruz veya bot sayisini nasil ayarliyoruz kaç adet olmasini nasil sagliyoruz yardimci olursaniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

Cevap
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

eXtreme modun serverde yer alan scriptdata klasöründe bulunan .cfg dosyaları arasındaki serversetting.cfg dosyasında yapmanız gerekiyor değişiklikleri. 260. satıra yazmanıza gerek yok, kodların zaten orada bulunması gerekiyor, sadece verdiğim örneklerdeki şekilde editlemeniz gerekecek.

Modun içine MBot dosyalarını import etmeniz gerek, yani oyunculara da ulaşması gerek bu dosyanın.

./scriptdata/serversetting.cfg

Not: Yazışmalarınızı konu içine yazarak yapınız lütfen, moderate/report kısmından değil.

sayin admin serversetting.cfg derken serverdeki cfg yi kastettiniz sanirim peki benimde 260. satira yazmama gerek varmi birde e29 modun içerisine mi mBot entgre etmemiz lazim serverde olsa yetermi ?

Cevap
Gönderiler: 9
(@almiyom-almiyom)
Onbaşı

rank sisytemi için çok teşekkürler çalişiyor denedim bi konuda daha yardiminiza başvurucam mapvote ayarlarini isticektim çalişmiyorda son olarak teşekkürler emeginize elinize yüreginize saglik bu arada...

Cevap
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Call of Duty 2 eXtreme+ Mod genel vote ayarları aşağıda belirttiğim komutlarla serversetting.cfg dosyasındaki konumlarından yapılabiliyor.

./scriptdata/serversetting.cfg

set g_oldvoting "1" //Satır: ~ 42

set g_allowvote "1" //Satır: ~ 183

Diğer ayarları ise kendi tercihlerinize göre yine serversetting.cfg // Call Vote control bölümündeki komutlarla gerçekleştirebilirsiniz.

rank sisytemi için çok teşekkürler çalişiyor denedim bi konuda daha yardiminiza başvurucam mapvote ayarlarini isticektim çalişmiyorda son olarak teşekkürler emeginize elinize yüreginize saglik bu arada...

Cevap
Gönderiler: 9
(@almiyom-almiyom)
Onbaşı

Çok teşekkürler her bilgi için mapvote hariç şuan hepsi çalişiyor bot vs almiş oldugum bilgiler dahil...

Mapvotem çalişmiyor extreme serverimde olvoting ve allowvoteden başka hangi ayarlar ile düzeltebilirim bu eksikligi bilgiye ihtiyacım var yardım edin lütfen...

Cevap
Sayfa 5 / 7
Oyun.News
Logo