Call of Duty 2 eXtreme+ Mod El Kitabı Manual ⋆ Sayfa 4 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 eXtreme+ Mod El Kitabı Manual

32 Gönderi
5 Üye
8 Beğeni
25.2 K Ziyaret
Gönderiler: 84
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

bilgi için teşekkürler. şöyle ki sniple ateş ettigin vakit bomba şeklinde silahlar ateş aliyor, ben de bu konuda yeniyim extreme mod denemedim daha önce silahlardan farklı mermi çikiyor bomba örnek yok oyuncudan kasdim bot degil normal oyuncu oyuncu karakterleri de havaya bakıyor devamli yani extreme modun ayarlı cfgleri varmi elinizde varsa hayir demem yardimci olurmusunuz rica etsem 😀

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Sniper'la ateş ederken değil de el dürbünü ile yapılan belli bir rank ya da puana ulaştığınızda veya random gelen özel/special bombardımanlar var. Bunların çalışması için yapılacak ayarlar cfg'de mevcut. Fakat CoD 2 eXtreme mod serverinizdeki oyuncu karakterlerinde bozulmalar varsa cfg'den değil mod dosyanızdan kaynaklanıyordur. Mod dosyalarına isteğe bağlı olarak eklenen ilave mod dosyalarını eklemediyseniz (extremev27-optional-f2, extremev27-fixpack) ve eklenmediği halde bunlara ait özellikleri cfg'den etkinleştirdiyseniz sorun çıkar.

Ayrıca eXtreme modu resmi sitesinden değil de başka sunuculardan indirdiyseniz yine sorun çıkar, çünkü oyuncuya yüklenmeden serverde kalan dosyalar da mevcut.

Benim yardımım burada öneri sunmaktan öteye geçemez, çünkü bu işler mod üzerinde ne kadar deneyimli olursanız olun çok zaman alıyor ve zamanım kısıtlı. Bir sunucu açıldığında ayarlarının tutması, beğenilmesi ve oturması için ise başka oyuncularla testlerinin/ oynanışların yapılması gerek, bu da ayları bulabilir.

Öncelikli tavsiyem, resmi sitesi kapanmış ama Call of Duty 2 eXtreme Mod'un son sürümünü bulmaya çalışın indirdikten sonra içerisinde ve bağlantıda da bulunan eXtreme+27 QuickSetupGuide kurulum kılavuzunda belirtilenlere uyarak serveri uygun hale getirmeye çalışınız.

bilgi için teşekkürler. şöyle ki sniple ateş ettigin vakit bomba şeklinde silahlar ateş aliyor, ben de bu konuda yeniyim extreme mod denemedim daha önce silahlardan farklı mermi çikiyor bomba örnek yok oyuncudan kasdim bot degil normal oyuncu oyuncu karakterleri de havaya bakıyor devamli yani extreme modun ayarlı cfgleri varmi elinizde varsa hayir demem yardimci olurmusunuz rica etsem 😀

Cevap
Gönderiler: 84
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

teşekkürler cod türkiye. mrhb extreme modu kullanmak istiyorum headshot Double shot gibi daha bir cok kill de bu görsel ve soundlu cfg i ayarlamak istiyorum ama extreme kullanmadim cfg i ayarlayip bana atmaniz mümkün mü acaba ?

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

mrhb extreme modu kullanmak istiyorum headshot Double shot gibi daha bir cok kill de bu görsel ve soundlu cfg i ayarlamak istiyorum ama extreme kullanmadim cfg i ayarlayip bana atmaniz mümkün mü acaba ?

Call of Duty 2 eXtreme+ modda server ayarları için 18 adet cfg dosyası bulunmakta. Bunları ayarlamak başlı başına bir iş. Zamanım olsa yardımcı olmaya çalışırdım ama mümkün değil maalesef. Daha önceki mesajımda yazdığım gibi Call of Duty 2 eXtreme+ mod kurulum kılavuzundan yararlanarak serveri kurmaya çalışınız. Takıldığınız bir nokta olduğunda yardımcı olmaya çalışayım.

Cevap
Gönderiler: 9
(@almiyom-almiyom)
Onbaşı

mrhb iyi günler dilerim extreme mod e29 a sahibim ve pek fazla oyuncu sanirim kalmasi ben bunun eksikligini botlarla kaptip oyuna devam etmek istiyorum ama botlari nasil etkinleştiriyoruz veya bot sayisini nasil ayarliyoruz kaç adet olmasini nasil sagliyoruz yardimci olursaniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

Cevap
Sayfa 4 / 7
Oyun.News
Logo