Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Black Ops 3 Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı Hatası

5 Yazılar
2 Üyeler
1 Beğeniler
370 Ziyaretler
(@koray-yildiz)
Gönderiler: 4
Er
Konu Sahibi

Merhaba; Black Ops 3 oyununu torrent olarak indirip kurduktan sonra exe yi tıkladığımda uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000142 hatası alıyorum.

Denetim masasından güncellemeleri yaptım sildim tekrar yükledim ama hatayı bir türlü geçemiyorum. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Black Ops 3 Uygulama Duzgun Olarak Baslatilamadi 0xc0000142 Hatasi

Gönderildi : 24 Nisan 2020 14:35
(@administrator)
Gönderiler: 2884
General Admin

Black Ops 3 uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000142 hatası çözümü için şu önerilerimi uygulayınız;

* Öncelikle oyunu yönetici olarak çalıştırıp sorunun devam edip etmediğini kontrol ediniz.

* Sorun devam ediyorsa bağlantıdaki Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı (0xc000007b) Hatası Çözüm Rehberi'nde detaylıca ele aldığım başlığı inceleyiniz ve tüm önerileri uygulayınız.

Bu rehberde anlatılan özellikle Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketleri ile Microsoft NET Framework uygulamalarını kurunuz, sisteminizi yeniden başlattıktan sonra Windows Güncelleme merkezinden bu yazılımlara gelen update varsa güncellemelerini yapınız ve sisteminizi tekrar yeniden başlatınız.

* 0xc0000142 hatasına kaynaklık edebileceği düşüncesiyle bu bağlantıda anlatılan çözüm önerilerini ve yine özellikle Microsoft .NET Framework ile ilgili anlatımı uygulayınız.

Yaptığınız işlemlerin sonucunu ve eğer çözüm sağlamazsa sistem bilgilerinizi de verebilir misiniz?

Gönderen: @koray-yildiz

Merhaba; Black Ops 3 oyununu torrent olarak indirip kurduktan sonra exe yi tıkladığımda uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000142 hatası alıyorum.

Denetim masasından güncellemeleri yaptım sildim tekrar yükledim ama hatayı bir türlü geçemiyorum. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Gönderildi : 24 Nisan 2020 16:31
(@koray-yildiz)
Er
Konu Sahibi

@administrator demiş olduklarınızı yaptım ama sorun devam ediyor. 

i7 3632qm cpu2.2ghz

12 ram

x64 

Intel(R) HD Graphics 4000 ekran kartı

Bilgisayarımda Call of Duty Modern Warfare 2 ve bütün black ops serilerini oynayabiliyorum. 

Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Gönderildi : 24 Nisan 2020 19:57
(@administrator)
Gönderiler: 2884
General Admin

Intel Core i7-3632QM işlemciniz ile 12 Gb. ram miktarı bağlantıda bir çok yorumu da bulabileceğiniz Black Ops 3 Sistem Gereksinimleri'ni fazlasıyla karşılıyor.

Fakat bu işlemci ile birlikte gelen Intel HD Graphics 4000 teknik özellikleri bakımından Black Ops 3 minimum sistem gereksinimlerinin çok altında kalıyor. Aldığınız hatanın bundan kaynaklandığını tahmin ediyorum.

Gönderen: @koray-yildiz

@administrator demiş olduklarınızı yaptım ama sorun devam ediyor. 

i7 3632qm cpu 2.2 Ghz.

12 ram

x64 

Intel(R) HD Graphics 4000 ekran kartı

Bilgisayarımda Call of Duty Modern Warfare 2 ve bütün black ops serilerini oynayabiliyorum. 

Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Gönderildi : 26 Nisan 2020 12:56
(@koray-yildiz)
Er
Konu Sahibi

@administrator teşekkürler

Gönderildi : 26 Nisan 2020 16:57
Veteran Soldier tarafından oylandı