Black Ops 2 Multiplayer / Zombi Mod You Have Been Disconnected From Server Hatası ⋆ Sayfa 2 ⋆ Call of Duty Black Ops 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Black Ops 2 Multiplayer / Zombi Mod You Have Been Disconnected From Server Hatası

18 Gönderi
2 Üye
6 Beğeni
774 Ziyaret
Gönderiler: 3263
Admin
(@administrator)
General

Şu ana kadar yapılabilecek herşeyi yaptığınızı düşünyorum ben de. You Have Been Disconnected From Server Hatası için oyunun resmi sayfasında da başta gelen önerilerden biri internet bağlantısının kapasitesi ve kablo ile bağlanılması yönündeki tavsiye.

Vodafone Evde İnternet Fiber Tarifeler'e baktım, bağlantı hızları iyi ve yükseldikçe de değişiyor. Fakat sizin aşağıda alıntıladığım internet hızınız bence biraz düşük ve sisteminizdeki diğer işlemler ve o an ağınızda bulunabilecek diğer cihazların da tesiriyle ''You have been disconnected from Black Ops 2 Server Error'' sorununa kaynaklık ediyor olabilir.

Fakat yine de internet paket değişikliğine/yükseltmeye vs. gitmeden önce sisteminizi fiber ve yüksek hızda bağlantıya sahip başka bir yerde internete bağlayıp sorun oluşup oluşmadığını orada da görmek/test etmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Gönderen: @frank_woods

-indirme = 4.04 mbps civarı
-yükleme = 2.06 mbps civarı

herşeyi denedim olmadı peki internet paketimi yükseltsem işe yarama ihtimali varmı ?

Cevap
1 Yanıt
(@frank_woods)

Astsubay
Gönderiler: 95

@administrator pazartesi günü deniycem dediğini teşekkür ederim yardımlarınız için 🙂

Cevap
Konu Sahibi
(@frank_woods)
Astsubay

Dostum yeni bişey denedim; telefonumun internetini kullanarak denedim Black Ops 2 Nat:Open oldu ve internet hızı 13-15 indirme 5-6 upload 100 civarı ping (bende anlamadım ping neden yüksek ) 4-5- mbps indirme hızına ulaştım. Tekrar denedim ama maalesef işe yaramadı yine aynı hata.

Cevap
Konu Sahibi
(@frank_woods)
Astsubay

Bu sorunu ben eski laptopumda yaşıyordum maalesef. Eski laptopun özellikleri: Acer-intel celeron-2gb ram-1gb paylaşımlı ekran.

Şimdiki laptopum: HP-i3 5.nesil-4 gb ram-2gb amd r5 m330 ve intel hd 5500 (çift ekrank kartlı ve ikisi de ayrı ayrı 2gb)-500gb hdd-win10

Eski laptop oyunun sistem gereksinimlerine ucuna ucuna yettiği için maalesef multiplayer oyuna giriş süresi bekletiliyordu. Bu yüzden gecikme olduğu için oyun maça giriş ekranından ana menüye yönlendiriyordu. Eski pc kullanırken internetim iyi olmasına rağmen yani oyundaki ''nat:open'' olmasına rağmen bu hatayı alıyordum.

Black Ops 2 You Have Been Disconnected From Server Hatası Çözümü

Benim naçizane tavsiyem Black Ops 2 multiplayer ve zombi gibi internet gerektiren çokoyunculu modlarda sadece internet iyi olması gerekmiyor, sistem de biraz iyi olmalı, Black Ops 2 multi ve zombiyi problemsiz oynamak için en az 4gb ram gerekli.

Benim şahsi görüşüm ve deneyimimdir, diğer arkadaşlara umarım fikir yardımı yapabilmişimdir, herkese iyi ramazanlar.

Cevap
2 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

@frank_woods Detaylı bilgilendirme için teşekkürler. Black Ops 2'de you have been disconnected from server hatası alan oyunculara çözüm olacaktır.

Not: Açmış olduğunuz başlığı, ilgili bu başlık ile birleştirdim, bilginize. İyi oyunlar.

Cevap
(@frank_woods)

Astsubay

@administrator teşekkürler,herkese iyi oyunlar

Cevap
Konu Sahibi
(@frank_woods)
Astsubay

herkese iyi günler, hortlatıyorum ama konuyu, şu an black ops 2'de multi ve zombide genel bi problem var oyunda maç arıyo ve bulamıyo, 100 küsür online oyuncu var ama yine de 0 maç gösteriyo, bilginiz mevuctmu ne olduğuna dair ??

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Steamcharts Black Ops 2 istatistiklerini incelediğimde 200-400 anlık oyuncu mevcut görünüyor, fakat aylık ortalamalar oldukça hızlı düşmüş. Bu düşüş belirgin bir hatadan mı yoksa başka nedenlerle mi oluştu bilemiyorum.

Oyuna girip sorun nedir diye bakardım ama Black Ops 2 şu an sistemimde yüklü değil maalesef.

herkese iyi günler, hortlatıyorum ama konuyu, şu an black ops 2'de multi ve zombide genel bi problem var oyunda maç arıyo ve bulamıyo, 100 küsür online oyuncu var ama yine de 0 maç gösteriyo, bilginiz mevuctmu ne olduğuna dair ??

Call Of Duty Black Ops 2 Stats 21.06.2021

Cevap
Konu Sahibi
(@frank_woods)
Astsubay

steam tartışmalara da baktım serverler ın öldüğünü söylüyolar,ama call of duty resmi server sitesinde hala online gözüküyo,umarım çözülür.

Cevap
Sayfa 2 / 2
Oyun.News
Logo