Call of Duty 5 World at War Yeni Online Profil Oluşturmak, Hatalar ve Çözümleri ⋆ Sayfa 6 ⋆ Call of Duty 5: World at War ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 5 World at War Yeni Online Profil Oluşturmak, Hatalar ve Çözümleri

63 Gönderi
9 Üye
15 Beğeni
10.7 K Ziyaret
Gönderiler: 3280
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Call of Duty 2 ayarları ile alakalı değil, 2021 başlarında oyunu yeni satın alanları kapsayan genel bir sorun maalesef.

Konu başındaki güncelleme parağrafından itibaren sürecin tüm gelişimini ve muhtemel çözüm önerilerini inceleyebilirsiniz.

Oyunu 10 sene kadar önce satın almıştım, mevcut profillerimi sorunsuz kullanabiliyorum. Geçenlerde CoD5 oynarken online profile sorununda bir gelişme ya da daha da kötüleşme var mı diye kontrol amacıyla yeni bir profil oluşturmak istediğimde sorunsuz oluştuğunu gözlemledim.

Konu başındaki güncelleme parağrafında ve hemen yukarıdaki detaylı yorumumda bahsettiğim gibi Call of Duty 5 World at War yeni online profil oluşturma sorunun ana nedeninin Activision master sunucularının profil oluşturma hizmetini kesmiş/arızalanmış olabileceği düşüncesindeyim. Ve biz oyuncular tarafından şimdilik yapılabilecek bir çözüm görünmüyor maalesef.

Gönderen: @vito

Call of duty 2 oynadığım için ayarlar mı çakıştı bilmiyorum ?! İsim yarat Trinity oluşturmamı istemiyor Trinity 3 yapıyorum tekrar isimlendirme çıkıyor. Başka isim phlccod8 nick aldım yine isimlendirme çıkıyor. No deyince isim ibaresi 

Cevap
1 Yanıt
(@vito)

Binbaşı
Gönderiler: 606
Gönderen: @administrator

Call of Duty 2 ayarları ile alakalı değil, 2021 başlarında oyunu yeni satın alanları kapsayan genel bir sorun maalesef.

Konu başındaki güncelleme parağrafından itibaren sürecin tüm gelişimini ve muhtemel çözüm önerilerini inceleyebilirsiniz.

Oyunu 10 sene kadar önce satın almıştım, mevcut profillerimi sorunsuz kullanabiliyorum. Geçenlerde CoD5 oynarken online profile sorununda bir gelişme ya da daha da kötüleşme var mı diye kontrol amacıyla yeni bir profil oluşturmak istediğimde sorunsuz oluştuğunu gözlemledim.

Konu başındaki güncelleme parağrafında ve hemen yukarıdaki detaylı yorumumda bahsettiğim gibi Call of Duty 5 World at War yeni online profil oluşturma sorunun ana nedeninin Activision master sunucularının profil oluşturma hizmetini kesmiş/arızalanmış olabileceği düşüncesindeyim. Ve biz oyuncular tarafından şimdilik yapılabilecek bir çözüm görünmüyor maalesef.

3.üncü part yazılımı kurdum. Server çok az ! Böyle edepsizlik yapacaklarsa, call of duty multiplayer yapmasınlar

Cevap
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Aynen, CoD5 oyununu yeni alanların multiplayer oynayabilmesi için yukarıdaki videodaki gibi alternatif çözümler gerekiyor maalesef.

Gönderen: @vito

3.üncü part yazılımı kurdum. Server çok az ! Böyle edepsizlik yapacaklarsa, call of duty multiplayer yapmasınlar

Cevap
1 Yanıt
(@vito)

Binbaşı
Gönderiler: 606
Gönderen: @administrator

Aynen, CoD5 oyununu yeni alanların multiplayer oynayabilmesi için yukarıdaki videodaki gibi alternatif çözümler gerekiyor maalesef.

Oyun yeni almadım üstat; 2007'de mi 2008 demi ne çıktı o zaman alıp oynamıştım ve multiplayer ara verdim. Tekrar başlayayım dedim. Patch geldi 1.7 gibi içinden geçti oyun

Cevap
Gönderiler: 2
(@enes343)
Er

Call of Duty 5 World at War oyunum orjinal olmadığından pezbots modunu indirip botlarla oynamayı düşünüyordum.

Fakat profil oluşturmadan ilerleme kaydedilmiyor. Profil oluşturmaya çalıştığımda ise hata veriyor bu sorunu nasıl çözerim?

Call of Duty World at War Profile Could not be Created hatası...

Cevap
2 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Call of Duty 5 World at War'da yeni profil oluşturma hatası oyununuz orjinal dahi olsa sürüyor maalesef. Bu hata başgöstermeden önce oyunu satın alanlar ve bir profile sahip olanlar ise bahse konu profil oluşturma hatası almıyorlar halihazırda.

Sizin tarafınızdan karşılaştığınız bu soruna bakacak olursak;

* Oyununuz orjinal olmadığından ve profil oluşturulmak istendiğinde oyunun internet üzerinden lisans kodu doğrulama ve profil adının uygun olup olmadığı bakımından kontrol ihtiyacı bulunduğundan zaten Call of Duty 5 World at War'da yeni profil oluşturamazsınız.

* Son birkaç ay içerisinden düzelme olup olmadığından emin olmamakla birlikte birkaç yıldan bu yana süregelen Call of Duty 5 World at War profil oluşturma hatası oyunu yeni satın alanlarda da devam etmekte.

Yani orjinal oyun satın alsanız bile Activision'un Master sunucularındaki sorundan kaynaklanmasına bağladığım bu hata nedeniyle yine Call of Duty 5 World at War'da yeni profil oluşturamazsınız.

Çözüm önerileri olarak;

* Bu içeriği ilk sayfasından bu yanıta kadar olan tüm içeriği inceleyiniz, belki çıkarımlarda bulunabilirsiniz.

* Yukarıdaki videoda bahsedilen yöntem faydalı olabilir, anlatımda önemli detaylar mevcut. İlaveten; videonun açıklama kısmında bulunan websitesindeki CoD5 multiplayer oynama çözümlerini uyguladıktan sonra, ki onlar kendi master sunucularını kullanıyorlar olsa gerek, profil oluşturabileceğinizi tahmin ediyorum. Dolayısı ile profil oluşturduktan sonra CoD5'i Pezbot'lu oynabilirsiniz büyük ihtimalle.

* Orjinal olmayan oyunlar için oluşturulan Call of Duty 5 World At War Co-Op Oynamak başlığı belki çözüm sağlayabilir.

* Eğer sorunu çözüm yoluna girerseniz Call of Duty World At War PezBot Mod'lu Oynamak başlığı da botlarla oynamak için faydalı olabilir.

* Ayrıca Call of Duty 5: World at War ile ilgili başlıkları bağlantıdaki kategoride bulabilirsiniz, iyi oyunlar.

Not: Açmış olduğunuz konu başlığı, daha önceden açılmış olan ilgili bu başlık ile birleştirildi.

Gönderen: @enes343

Call of Duty 5 World at War oyunum orjinal olmadığından pezbots modunu indirip botlarla oynamayı düşünüyordum.

Fakat profil oluşturmadan ilerleme kaydedilmiyor. Profil oluşturmaya çalıştığımda ise hata veriyor bu sorunu nasıl çözerim?

Call of Duty World at War Profile Could not be Created hatası...

Cevap
(@enes343)

Er
Gönderiler: 2

@administrator teşekkürler, deneyeceğim.

Cevap
Gönderiler: 16
(@garenilla)
Çavuş

Çevrimiçi Profil Yarat bölümünde isim yazdıktan sonra "Kooperatif ve Çokluoyunculu modunu  oynamak için profil yaratman gerekiyor" yazıyor bunun çözümü var mı?

Cevap
2 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Açmış olduğunuz konu başlığı, daha önceden açılmış olan ilgili bu başlık ile birleştirildi. Call of Duty 5 World at War profil oluşturma ve hataları ile çözüm önerilerini buradan inceleyebilirsiniz.

Gönderen: @garenilla

Çevrimiçi Profil Yarat bölümünde isim yazdıktan sonra "Kooperatif ve Çokluoyunculu modunu  oynamak için profil yaratman gerekiyor" yazıyor bunun çözümü var mı?

Cevap
(@garenilla)

Çavuş
Gönderiler: 16

@administrator çoğunu denedim olmadı olmadığı için böyle bir konu açtım

Cevap
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

CoD5 profilleri online olarak master sunuculara bağlanılarak açılıyor, sanırım sunuculardaki sorun devam ediyor.

Gönderen: @garenilla

çoğunu denedim olmadı olmadığı için böyle bir konu açtım

Cevap
Sayfa 6 / 6
Oyun.News
Logo