Call of Duty 5 World at War Yeni Online Profil Oluşturmak, Hatalar ve Çözümleri ⋆ Sayfa 4 ⋆ Call of Duty 5: World at War ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 5 World at War Yeni Online Profil Oluşturmak, Hatalar ve Çözümleri

63 Gönderi
9 Üye
15 Beğeni
10.2 K Ziyaret
Gönderiler: 3262
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Şu an için Call of Duty 5 World at War profil oluşturma hatası için başka bir çözüm önerisi gelmiyor aklıma maalesef. Daha önceki önerileri gözden geçirip denemenizi tavsiye edebilirm, inş. bir çözüm bulabilirsiniz.

Eğer çözüm sağladığınızda yaptığınız işlemleri yazabilirseniz memnun oluruz, kolay gelsin.

Gönderen: @frank_woods

yok öyle bir program yok pc'de

Cevap
Gönderiler: 95
(@frank_woods)
Astsubay

sağolun

Cevap
Gönderiler: 8
(@konig)
Onbaşı

Merhabalar, tüm yazışmaları okudum. Aynı profil oluşturma sorununu ben de yaşıyorum. 2 arkadaş steamden oyunu indirdik ancak sol üstte offline yazısı değişmiyor. İsim yazdığımızda kabul etmiyor. Oyun kurup lan game şeklinde oyuna girmeye çalışıyoruz, kurulu oyunu gorüyor ancak join olmuyor.

Yardımlarınızı rica ederim, şimdiden teşekkürler.

@frank_woods

Merhaba dostum, bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

Cevap
Gönderiler: 2
(@xessinces-rai)
Er

Selamın aleyküm Steamdan call of duty world aldımda Multiplayer oynamya çalışıyorum oynıyamıyorum ve Profil oluşturmaya çalışıyorum onuda oluşturamıyorum yardımcı olursanız minnettar kalırım

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Sorunsuz bir şekilde Call of Duty 5 profili oluşturabilmek;

* Profil oluştururken daha önceden kullanılmamış ve 4-12 karaktere sahip bir nick girmek (1. sayfadaki videoya bkz.),

* Windows dosya yazma izinlerinde sorun bulunmamak,

* CoD5 master sunucularına internet erişiminde sorun bulunmamak

ana şartlarını gerekiyor. Bu ana gereksinimler çerçevesinde bu konu başlığının 2. sayfasındaki önerileri uygulayabilir misiniz?

Gönderen: @xessinces-rai

Selamın aleyküm Steamdan call of duty world aldımda Multiplayer oynamya çalışıyorum oynıyamıyorum ve Profil oluşturmaya çalışıyorum onuda oluşturamıyorum yardımcı olursanız minnettar kalırım

Cevap
Gönderiler: 2
(@xessinces-rai)
Er

Dediğiniz işlemleri tek tek denedim genede profil oluşturmuyor , size Teamwiear versem bağlansanız yapabilirmisiniz yada farklı bi çözüm yoluyla online oynamak için aldım oyunu ama profil oluşturamıyorum admin bey

Cevap
2 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Uzaktan bağlantı yoluyla yardımcı olamıyoruz maalesef.

Dediğiniz işlemleri tek tek denedim genede profil oluşturmuyor , size Teamwiear versem bağlansanız yapabilirmisiniz yada farklı bi çözüm yoluyla online oynamak için aldım oyunu ama profil oluşturamıyorum admin bey

Cevap
(@konig)

Onbaşı
Gönderiler: 8

@wallcroft81

Call of Duty 5: World At War oyununu multiplayer oynayabilmek için alternatif çözüm videosunu yukarıya ekledim, inceleyebilirsiniz.

Cevap
Sayfa 4 / 6
Oyun.News
Logo