Call of Duty 5 World At War Tam Çözüm ⋆ Sayfa 2 ⋆ Call of Duty 5: World at War ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 5 World At War Tam Çözüm

15 Gönderi
5 Üye
4 Beğeni
17.5 K Ziyaret
Gönderiler: 21
(@nazif03)
Çavuş

hocam son yer metro istasyonuna girdigimde ordaki adamlari öldürüyorum bir yere toplanin diyor bir yere toplaniyoruz son yer vagonlarin orda tekrar savasmaya başliyorum ama mermi bomba hersey bitiyor ama bölum bir türlu bitmiyor yukarda görev tammamlandi diyor sonra görev güncenlendi diyor

Cevap
Gönderiler: 3263
Admin
(@administrator)
General

Evet, o aşamada sona eriyor görev ve dediğiniz gibi oldukça zor. Call of Duty 5 Eviction (Tahliye) bölümünde metro içinde ilerlerken tabancanın yerine bir tane tek atışlı tüfek alıp öyle tamamlayabildim ben de, yoksa mermi sorunu oluyor.

Tünelin sonuna Alman askerleri tarafından kapatılmış sular içindeki yere geldiğinizde engelin arka tarafındaki askerlere tüfekle karşı koyun ve tek tek öldürmeye devam edin, bir müddet sonra yaklaşan tren sesiyle sanırım tünel ağzı patlatılıp ele geçirmiş oluyoruz ve görev sona eriyor.

Cevap
Gönderiler: 21
(@nazif03)
Çavuş

evet zor bir bölüm iki tane saglam silah aldim 10 dk felan savastim ama ne tren geliyor ne baska birsey hersey bitiyor ama gelen birsey yok 🙂 o bölümü tekrar basladıp deneyecegim artık

Cevap
Gönderiler: 605
(@vito)
Binbaşı

21:06'daki taarruz müziği nedir bilen var mı?

Cevap
Gönderiler: 3263
Admin
(@administrator)
General

Bildiğim kadarıyla Call of Duty World at War müzikleri Sean Murray tarafından özel olarak bestelenmişti.

Cevap
Sayfa 2 / 3
Oyun.News
Logo