[Sabit] Call Of Duty 5 World At War Couldn't Load Image logo_treyarch_1k Hatası


Call of Duty 5 World At War'da aldığınız couldnt load image logo_treyarch_1k hatasının oyun dosyalarındaki bozulmalardan kaynaklandığını düşünüyorum. Küçük ihtimal de olsa profil oluşturulmadığı için de olabilir. Öncelikle CoD5 profilinizi oluşturduğunuzdan ve oyunu yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olunuz.
Sorun devam ederse aşağıdaki steam yolunda bulunan son versiyon oyun dosyalarıma ait resimden yararlanarak ../main ve ../main/video klasörlerindeki dosyaların boyutlarını oyun sizde nerede kurulu ise tek tek karşılaştırınız ki büyük ihtimalle farklı boyutlu dosya/dosyalar çıkacaktır. Bu durumda ise oyunu kaldırıp tekrar kurmak ve resmi yamalarını yeniden yapmak gerekiyor, kolay gelsin.
C:/Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty World at War/main C:/Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty World at War/main/video
Error: ''Call of Duty 5 World At War Couldn't Load Image logo_treyarch_1k''
Arkadaşlar herşeyi yaptım cra*k felan. Fakat oyunu açıyorum siyah ekranda kalıyor, 5 sn. sonra Call of Duty 5 World at War couldn't load image ''logo_treyarch_1k'' hatası alıyorum lütfen yardım.

steamdan oynamıyorum lütfen çözemiyorum

Steam ile kutulu (CD/DVD) Call of Duty 5 dosya yapıları aynı, sadece dosyaların bulundukları konumlar farklı, bu yüzden dosya boyutlarını karşılaştırmanız çözüm yolunda önemli bir adım olacaktır, dosyalarda farklılıklar varsa oyunu yeniden kurmak çözüm getirebilir diye tahmin ediyorum.
Ayrıca mesajla profil oluşturamadım demiştiniz, doğru oyun açılmadan oluşturmak mümkün değil, atlamışım onu 🙂 Fakat etki edebileceği ihtimalini de düşünerek bağlantıdaki SaveGame kategorisinden CoD5 save dosyasını indirdikten sonra konuda anlatıldığı şekilde yükleyip oyunu açmayı deneyebilir miiniz?
steamdan oynamıyorum lütfen çözemiyorum

Merhabalar Sayın Forum üyeleri. Öncelikle oyunum tor*entten indirilmiştir. Oyunu kurdum normal PunkBuster ile. Cra*kini de yaptım bu arada. Ve ne yaptıysam bu sorunun çözümünü bulamıyorum. Sabahtan beri uğraşıyorum ne yaptıysam bulamadım. Oyuna giriyorum siyah ekran geliyor, 5 saniye sonra ''couldn't load image logo_treyach_1k'' hatasını alıyorum. Bir yardım ederseniz çok müteşekkir olurum.

Aldığınız logo_treyarch_1k hatası için daha önce yukarıda sunmuş olduğum çözüm önerilerini deneyip sonucunu bildirebilir misiniz?
Not: Açmış olduğunuz konu başlığı, daha önceden açılmış bu konu başlığı ile birleştirilmiştir.
Merhabalar Sayın Forum üyeleri. Öncelikle oyunum tor*entten indirilmiştir. Oyunu kurdum normal PunkBuster ile. Cra*kini de yaptım bu arada. Ve ne yaptıysam bu sorunun çözümünü bulamıyorum. Sabahtan beri uğraşıyorum ne yaptıysam bulamadım. Oyuna giriyorum siyah ekran geliyor, 5 saniye sonra ''couldn't load image logo_treyach_1k'' hatasını alıyorum. Bir yardım ederseniz çok müteşekkir olurum.

Hepsini denedim fakat bir sonuca ulaşamadım. Oyunu oynamak istiyorum fakat açamıyorum. Şu hatayı araştırıyorum hiç bir çözüm bulamadım. :-[ :-X

Call of Duty 5 World At War Couldn't Load Image logo_treyarch_1k hatasının indirdiğiniz oyun dosyalarının bozukluğundan ya da sağlam olsa bile kurulum sırasında oluşan hatadan ve/veya resmi yamaların kurulumu sırasında oluşabilecek hatalardan dolayı olduğunu düşünüyorum.
Hataya konu olan logo_treyarch_1k.iwi dosyası, main klasöründeki iw_22.iwd dosyası içerisinde bulunuyor. Son sürüm CoD5 oyunumdaki dosyalardan biraz önce aldığım ekran görüntüleri ile kendi oyunuzdaki ilgili iw_22.iwd dosyasının boyutları ile karşılaştırınız.
Ardından herhangi bir zip proğramı ile iw_22.iwd dosyasını açıp iw_22.iwd > images yolunda logo_treyarch_1k.iwi dosyasının bulunup bulunmadığını varsa verdiğim ekran görüntüsündeki boyutlarla birebir aynı olup olmadığını kontrol ediniz.
../Call of Duty World at War/main/iw_22.iwd ../Call of Duty World at War/main/iw_22.iwd > images > logo_treyarch_1k.iwi
iw_22.iwd dosyasında herhangi bir boyut farklılığı görürseniz aşağıdan indirip oyun yolunaki dosyanın üzerine atarak deneyiniz. logo_treyarch_1k hatası hala devam ederse tüm kurulumlarınızı yenileyiniz. Yine çözüm olmaz ise farklı bir kaynaktan oyunu indirip deneyiniz, iyi oyunlar.
Call of Duty 5 World At War iw_22.iwd: DOWNLOAD
Hepsini denedim fakat bir sonuca ulaşamadım. Oyunu oynamak istiyorum fakat açamıyorum. Şu hatayı araştırıyorum hiç bir çözüm bulamadım. :-[ :-X


Tekrar merhaba verdiğiniz dosyayı klosöre attım. Ve oyuna girdim bur sefer ''logo_juggernog_1k'' hatasını aldım. Bu hataların önüne nasıl geçicem acaba?

CoD5 main klasöründe iw_00.iwd > iw_27.iwd olmak üzere 28; localized_english_iw00 > localized_english_iw06 olmak üzere 7 tane dosya ile video klasörü olması gerekir.
Verdiğiniz ekran görüntüsüne göre olması gereken dosyalarda eksiklikler var ve hata bundan kaynaklanıyor. Bu durumda oyunu kaldırıp yeniden kurunuz ve dosyaları kontrol ediniz. Hala dosyalar gelmemişse farklı bir kaynaktan oyunu indirip yeni bir kurulum yapınız.
Tekrar merhaba. Dediğiniz dosyaya baktım fakat öyle bir dosya bulamadım. ''iw_22.iwd'' ve ''iw_22.iwd'' dosyası yok.
Ve fotoğraf koymayı bulamadım forum'da. Link koyuyorum buyrun bakın.
Tekrar merhaba verdiğiniz dosyayı klosöre attım. Ve oyuna girdim bur sefer ''logo_juggernog_1k'' hatasını aldım. Bu hataların önüne nasıl geçicem acaba?

Tamam farklı bir kaynaktan indiricem şimdi çok teşekkürler.
- 39 Forumlar
- 864 Konular
- 7,846 Gönderiler
- 16 Çevrimiçi
- 2,046 Üyeler