Call of Duty 4 Server Açmak, Kurulum Ayarları, Sorun ve Çözümleri (ANA KONU) ⋆ Sayfa 9 ⋆ Call of Duty Server Yönetimi ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Server Açmak, Kurulum Ayarları, Sorun ve Çözümleri (ANA KONU)

161 Gönderi
12 Üye
1 Beğeni
78.4 K Ziyaret
Gönderiler: 86
Konu Sahibi
(@broadcast)
Uzman Çavuş

O ip'leri örnek olarak verdim zaten. Doğrusunu yazayım isterseniz deneyin server açık:

set net_ip "185.9.159.26"
set net_port "28960"

Cevap
Gönderiler: 3269
Admin
(@administrator)
General

Verdiğiniz IP:Port bilgileri ile CoD4 servere orjinal oyunum üzerinden bağlanmaya çalıştım, fakat bağlanamadı maalesef. Önce awaiting connection ardından Call of Duty 4 server connection timed out hatası verdi. Bu durumda serveriniz çalışıyor gibi görünse de anlayamadığım bir sorunu var demek ki.

O ip'leri örnek olarak verdim zaten. Doğrusunu yazayım isterseniz deneyin server açık:

Cod4 Server Connection Timed Out Hatasi

Cevap
Gönderiler: 86
Konu Sahibi
(@broadcast)
Uzman Çavuş

Ne yapmalıyım sizce? Firma datacentar da port olmaz diyor ama portta mı sorun var sizce?

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Firma, Call of Duty portları açık diyorsa sorun portlarla ilgili değildir. VDS sunucu erişim bilgilerini vermeyi düşünürseniz özel mesajla iletin, fırsat bulduğumda incelemeye çalışayım.

Ne yapmalıyım sizce? Firma datacentar da port olmaz diyor ama portta mı sorun var sizce?

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4 server ayarlarınızı kontrol edip bir kaç değişiklik yaptım, ardından CoD4 serveri yeniden başlatıp girmeyi denedim ve an itibariyle oyun sunucusundayım, giriş yapıp bakar mısınız?

Cevap
Sayfa 9 / 30
Oyun.News
Logo