Call of Duty 4 Server Açmak, Kurulum Ayarları, Sorun ve Çözümleri (ANA KONU) ⋆ Sayfa 7 ⋆ Call of Duty Server Yönetimi ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Server Açmak, Kurulum Ayarları, Sorun ve Çözümleri (ANA KONU)

161 Gönderi
12 Üye
1 Beğeni
78.4 K Ziyaret
Gönderiler: 3269
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4 oyununuz orjinal değilse server orjinal olduğundan giremezsiniz, bu durumda serveri de cra*ked yapmanız gerekir. Arama motorlarından araştırıp iw3mp.exe'nin 1.7 cra*ked versiyonunu sunucuya atarsanız sorun çözülür tahmin ediyorum.

Firmayla aramda geçen konuşma.

Ve; oyunum cracked ve xfire harici de giremiyorum.

Cevap
Gönderiler: 86
Konu Sahibi
(@broadcast)
Uzman Çavuş

Teamviewer ile bağlanır mısınız kafayı yiycem hiçbir sorun yok ama giremiyorum.

Cevap
Konu Sahibi
(@broadcast)
Uzman Çavuş

Acaba cod4 serverstarter'da mı bir sorun var? Çünkü vds den oyuna giremediğim için onu kullanıyorum.

Cevap
Gönderiler: 3269
Admin
(@administrator)
General

Bahsettiğinizi anlayamadım, biraz detaylıca açıklar mısınız? Oyunu server makinası içerisinden açıp mı CoD4 serverine girmeye çalışıyorsunuz?

Acaba cod4 serverstarter'da mı bir sorun var? Çünkü vds den oyuna giremediğim için onu kullanıyorum.

Teamviewer üzerinden destek vermiyorum maalesef.

Teamviewer ile bağlanır mısınız kafayı yiycem hiçbir sorun yok ama giremiyorum.

Cevap
Konu Sahibi
(@broadcast)
Uzman Çavuş

Evet oyunu makinaya kurdum ama makinada ekran kartı olmadıgı için oyuna girip server açamadım. Google dan araştırdım cod4 serverstarter indirdim oyuna girmeden consol dan dedicated server açtım server online ama nedense oyuna girmiyor işte....

Cevap
Sayfa 7 / 30
Oyun.News
Logo