1) Ölüyken yazılanları başkası görüyor onun kodu nedir?
2) 2 takımdan biri 12 oldugunda harita bitsin bunun kodu nedir?
3) Manu admin mod nasıl çalısır?
Bugün aktif etmem lazım sunucuyu müsaitseniz bunlari bi söylermisiniz?
2) 2 takımdan biri 12 oldugunda harita bitsin bunun kodu nedir?
3) Manu admin mod nasıl çalısır?
Bugün aktif etmem lazım sunucuyu müsaitseniz bunlari bi söylermisiniz?
Call of Duty 4 SD oynarken takımınızla görüşürken ''Y'' tuşunu, oyuncuların tamamı ile konuşmak için ''T'' tuşunu kullanmanız gerekir. Özellikle SD oynarken vurulup dead durumuna düştüğünüzde konuşmalarınızın başkalarınca görünmemesinin imkanı yok maalesef. CoD4 Pro oyuncular ya sesli mesaj ya da xfire vb. chat yazılımları kullanıyorlar haberleşmek için. Yazı yazıp konuşmak ve takımına rakip oyuncuların yerlerini chat bölümünden yazmak kural olarak yasaktır. Çoğu SD sunucusunda oyun içi dead durumda iken yazmayı önlemek için aşağıdaki set g_deadChat "0" komutu rcondan atılarak kullanılır. Kalıcı ayar için setDvar( "g_deadChat", 0 ); komutu kullanılmalıdır.
set g_deadChat "0" // [0-1] 0=off 1=on Safdışı ya da kalanlar diğerleri ile konuşamaz.
set g_deadChat "1" // [0-1] 0=off 1=on Safdışı kalanlar diğer oyuncular ile konuşabilir.
setDvar( "g_deadChat", 1 ); // [0-1] 0=off 1=on
Call of Duty 4 SD Promod'da iki takımdan biri 12 olduğunda maçın bitmesi için set scr_sd_roundlimit "xx" ve set scr_sd_roundswitch "xx" komutları rcondan atılmalıdır. Server restart edildiğinde rcondan atılan bu komutlar, console_mp.log dosyasının boşaltılması nedeniyle etkisiz kalacağından setDvar komutları ProMod dosyası içerisine kalıcı olarak yazılmalıdır.
set scr_sd_roundlimit "24"
set scr_sd_roundswitch "12"
setDvar( "scr_sd_roundlimit", 24 ); // [0->] (points)
setDvar( "scr_sd_roundswitch", 12 ); // [0->] (points)
Manu admin mod konusu, yazışmakta olduğumuz bu konu başlığından farklı bir konu. Öğrenmek istediklerinizi detaylı bir şekilde yeni bir konu başlığı altında açarsanız bilgim dahilinde ise yanıtlamaya çalışırım.
Anladım haklısınız. O zaman ben saydıklarımdan birkaçını erteleyeyim öğrenene kadar. Son olarak 3 sorum var:
2) 2 takımdan biri 12 oldugunda harita bitsin bunun kodu nedir?3) Manu admin mod nasıl çalısır?
setDvar( "g_deadChat", 0 );
setDvar( "scr_sd_roundlimit", 24 );
setDvar( "scr_sd_roundswitch", 12 );
Bunları server.cfg 'ye atsam olur mu? Mod kullanmıyorum çünkü.
Mesajınızda sorduğunuz aşağıdaki Call of Duty server/rcon komutları, cfg dosyasına yazılacak karakter/türden olmadığından yani set emri taşımadıklarından etkinleşip görev yapmayacaklardır.
Call of Duty 4 raund bazlı SD maçlarda, roundlimit ve roundswitch ayarlarını yapmak için aşağıdaki komutları modsuz CoD4 SD sunucuda kullanabilirsiniz. Bu komutları server.cfg dosyasına yazınız ve serveri yeniden başlatınız, eğer komutlar herhangi bir sebeple etkinleşmezse CoD4 rcondan da atınız.
set g_deadChat "0"
Bunları server.cfg 'ye atsam olur mu? Mod kullanmıyorum çünkü.
server.cfg de böyle yaptım fakat takımlardan herhangi biri 12 olunca değil toplam skor 12 olunca bitiyor.