Call of Duty 4 Server Açmak, Kurulum Ayarları, Sorun ve Çözümleri (ANA KONU) ⋆ Sayfa 30 ⋆ Call of Duty Server Yönetimi ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Server Açmak, Kurulum Ayarları, Sorun ve Çözümleri (ANA KONU)

161 Gönderi
12 Üye
1 Beğeni
78.4 K Ziyaret
Avatar
Gönderiler: 3274
Admin
(@administrator)
General
Katılım : 13 yıl önce

Verdiğiniz hata kayıtlarına göre en önemlisi aşağıdaki Could not find default weapon hatası. Call of duty 4 ProMod dosyanızda bir hata mı var acaba? Mod dosyalarında editleme yapmış mıydınız?

Yaptıysanız ya da aldığınız kaynak yapmışsa CoD4 ProMod'un orjinal mod dosyası ile deneyebilir misiniz?

With the reason: Server crashed: BG_LoadWeaponDef: Could not find default weapon
Gönderen: @murat-tunc

hocam her şeyi dediğiniz gibi yaptım bu hatayı veriyor promod açmaya çalışırken


Cevap
1 Yanıt
Avatar
(@murat-tunc)
Katılım : 5 yıl önce

Onbaşı
Gönderiler: 8

@administrator yok hocam yapmadım ve birden fazla promod versiyonu denedim hepsinde aynı 


Cevap
Avatar
Gönderiler: 3274
Admin
(@administrator)
General
Katılım : 13 yıl önce

Serverdeki kurulu olan oyun versiyonunun v.1.7 olduğundan emin olunuz. Could not find default weapon hatası oyun ya da mod dosyalarının bozuk olmasından ya da oyun versiyonunun modun desteklediği versiyondan farklı olmasından veya aşağıda belirttiğim dosya eksikliklerinden kaynaklanıyor olabilir büyük ihtimalle.

Ayrıca yukarıda verdiğiniz görselde Steam vs. yazıyor. Server için Steamsiz bir Call of Duty 4 v.1.7 oyun kurmakta fayda var.

İlaveten görselde oyun ana yolunda mod.ff dosyası var, onun orada olmaması gerek. Ve ayrıca oyun ana yolunda olması gereken iw3mp.exe, localization.txt, codlogo.bmp, binkw32.dll vb. daha bir çok dosyanın ve players klasörünün olmadığını görüyorum.

Gönderen: @murat-tunc

yok hocam yapmadım ve birden fazla promod versiyonu denedim hepsinde aynı 


Cevap
1 Yanıt
Avatar
(@murat-tunc)
Katılım : 5 yıl önce

Onbaşı
Gönderiler: 8

@administrator v.1.7 kurmak sorun yaşatmaz mı artık desteklenmiyor cod4x destekleniyor çünkü?


Cevap
Avatar
Gönderiler: 3274
Admin
(@administrator)
General
Katılım : 13 yıl önce

Call of Duty 4'ü v.1.6 ile oynanan server kalmadı sanıyorum artık, sadece CoD2'de eski versiyonla oynatan bir kaç server var.

Call of Duty 4 dünya genelinde v.1.7 versiyon ile oynanıyor, dolayısı ile servere oyuncu çekmek için çok önemli v.1.7 olması.

CoD4X Mod kurulduğunda her ne kadar oyun ana menüsünde v.1.8 olarak değişiklik yapsa da oyunun dosyalarında bir değişiklik yapmadığından bir sorun teşkil etmeyecektir.

Gönderen: @murat-tunc

v.1.7 kurmak sorun yaşatmaz mı artık desteklenmiyor cod4x destekleniyor çünkü?


Cevap
Sayfa 30 / 30
Oyun.News
Logo