Dediğinizi yaptım modu güncelledikten sonra "Setting up game" bölümünde takılı kaldı oyuna girmiyor.
Call of Duty 4 server kurma ile ilgili bahsettiklerimden hangisini, hangi moda uyguladınız? Öneride bulunabilmem için gerekirse resim de ilave ederek tam detay verir misiniz?
Sizin servere login olabilmenizle serverin aktif olup olmadığı ayrı konular, CoD4'ün yüklenme sırasındaki ''Setting up game'' penceresinde kalıyorsanız serverde hata olabileceği gibi sizde mod dosyası mevcut olmayabilir. Bu hata büyük ihtimalle oyun seçeneklerinde bulunan download ayarlarınızdaki ''OFF'' ayarından kaynaklanıyor olabilir.
Allow Downloading: Yes
Dediğinizi yaptım modu güncelledikten sonra "Setting up game" bölümünde takılı kaldı oyuna girmiyor.
Biliyorum çok büyük bir istekte bulunacağım ama çok deneyimsizim cod4'te. Siz bana dediklerime uygun bir modu yazdıklarım gibi yapıp bana atsanız olur mu?
Call of Duty 4 Promod kurulumunu, sunucuyu kiraladığınız yerden istediğiniz takdirde kısa sürede yapacaklardır, bence bu konuda oradan yardım istemeniz gerekir ki yapmaları da gerekir zaten.
Bazı mod editleme çalışmalarını birkaç saatte tamamlamış, bazılarında ise modu sunucuda oturtmak için aylarca uğraşmıştım, bugüne kadar yaptığım mod çalışmalarına göre son versiyon CoD4 promod çalışması testler hariç tahminen 8-10 çalışma saatimi yani en az bir hafta süreyi alacaktır. İsteğiniz için ayırabilecek vaktim yok maalesef, kusura bakmayın.
Biliyorum çok büyük bir istekte bulunacağım ama çok deneyimsizim cod4'te. Siz bana dediklerime uygun bir modu yazdıklarım gibi yapıp bana atsanız olur mu?
Anladım haklısınız. O zaman ben saydıklarımdan birkaçını erteleyeyim öğrenene kadar. Son olarak 3 sorum var:
1) Ölüyken yazılanları başkası görüyor onun kodu nedir?
2) 2 takımdan biri 12 oldugunda harita bitsin bunun kodu nedir?
3) Manu admin mod nasıl çalısır?