Call of Duty 4 sunucu lokasyonunun Xfire, GameTracker, ServerBrowser vb. sunucu izleyici sitelerinde Türkiye olarak görünmesi için server.cfg dosyanıza sets _Location "TR" komut satırını yazınız.
Call of Duty 4 servere mod yüklediğinizde bu modun etkinleşmesini sağlayabilmek amacıyla, mod klasör adının +set fs_game mods/modunklasöradı şeklinde server komut satırında yazıyor olmasına dikkat ediniz. Server panelinden bu işlemin doğru yapılması halinde mod etkinleşecek ve oyun serveri ya da yapılacak ayarlara göre başka bir konumda bulunan kaynaktan mod dosyaları indirilecektir. İndirmenin başlayabilmesi için set sv_allowdownload "1" komut satırının server.cfg dosyasında yazılı olduğundan emin olunuz, yoksa yazınız ve her komut değişikliğinde serveri restart etmeyi unutmayınız. Ayrıca promodlive211 vb. modların klasör adlarını değiştirmeyip olduğu gibi bırakınız.
İkinci sorunuza cevap bulabilmek için hangi modu kullandığınızı belirtmeniz gerekli.
Örnek-1: +set fs_game mods/promodlive211
Örnek-2: +set fs_game mods/ctrrotu
Call of Duty 4 serverı kiraladım bir firmadan, birkaç sıkıntım var:
1- Türkiye lokasyon olmasına rağmen Xfire, Gametracker gibi yerlerde Almanya lokasyon görünüyor sunucum.
2- Bazı Hardcore S&D serverlarda sağ altta 2 takımdan kalan oyuncu sayılarını gösteriyor bu çok lazım bana bilen birisi link verirse çok işime yarayacak.
3- Mod yüklüyorum sunucuya reset atıyorum girerken indirmiyor modu.