Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU) ⋆ Sayfa 35 ⋆ Call of Duty Server Yönetimi ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU)

258 Gönderi
23 Üye
17 Beğeni
97.2 K Ziyaret
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Daha önceki mesajımda Call of Duty 2 server CTF respawn delay komutu olarak set scr_ctf_respawn_time "" komutunu önermiştim, fakat modlu bir servere ait sanırım, ondan dolayı çalışmamış olabilir. Bir de aşağıdaki komutu deneyebilir misiniz?

set scr_ctf_respawndelay "4"                 // Call of Duty 2 respawn delay in seconds for CTF (default 10)

CTF'de respawn süresini nasıl değiştirebilirim acaba? Daha önceki sayfalarda yazdığın kod maalesef işe yaramıyor.

Cevap
Gönderiler: 4
(@burhan-bakir)
Er

Daha önceki mesajımda Call of Duty 2 server CTF respawn delay komutu olarak set scr_ctf_respawn_time "" komutunu önermiştim, fakat modlu bir servere ait sanırım, ondan dolayı çalışmamış olabilir. Bir de aşağıdaki komutu deneyebilir misiniz?

set scr_ctf_respawndelay "4"                 // Call of Duty 2 respawn delay in seconds for CTF (default 10)

Onuda değiştirdim maalesef oda etki etmedi. Ben baya bir araştırdım yapabilenler mod ile yapmış. Modların linkleride ölmüş ama maalesef.

Cevap
Gönderiler: 2
(@suha-karalar)
Er

Selamlar, bende bir soru sormak istiyorum. Tanıdıklar ve arkadaşlar arasında şifreli bir COD2 sunucumuz var. Ama arkadaşlardan bazıları wallhack ve diğer hileleri yapıyorlar. Düzgün bir engelleme yöntemi bulamadım. Punkbuster yeni hileleri yakalayamıyor diye aktif hale de getirmedik. Uzun sorunun kısacası, COD2 Dedicated Server'da 2017 yılı itibarıyla tüm hileler nasıl engellenir???

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Günümüzde, Call of Duty 2 multiplayer sunucularda punkbuster dışında kullanılabilecek bir hile önleme sistemi yok bildiğim kadarıyla. CoD 2 punkbuster desteği ise sonlandığından yeni çıkan hile yöntemlerinin Evenbalance tarafından güncellenmesi imkanı da kalmadı. Bağlantıdaki sayfamızda Call of Duty 2 pb kurulum sorunları için çözüm önerileri mevcut, kurulumu biraz zahmetli ama en azından basit yöntemlerle hile yapanlara engel olabilir.

Selamlar, bende bir soru sormak istiyorum. Tanıdıklar ve arkadaşlar arasında şifreli bir COD2 sunucumuz var. Ama arkadaşlardan bazıları wallhack ve diğer hileleri yapıyorlar. Düzgün bir engelleme yöntemi bulamadım. Punkbuster yeni hileleri yakalayamıyor diye aktif hale de getirmedik. Uzun sorunun kısacası, COD2 Dedicated Server'da 2017 yılı itibarıyla tüm hileler nasıl engellenir???

Cevap
Gönderiler: 2
(@suha-karalar)
Er

Peki windows 10 sistemlerde düzenli screenshot alabiliyormuyuz? Punkbuster SS sistemi çalışıyor mu?

Cevap
Sayfa 35 / 46
Oyun.News
Logo