Bildirimler
Tümünü temizle

Steam Yaz İndirimlerinden Türk Oyuncular Memnun Değil

5 Yazılar
2 Üyeler
3 Beğeniler
90 Ziyaretler
(@vito)
Gönderiler: 495
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Durumlarını biliyorum yeni Z kuşaklarını Youtube'da ve oyun forum sitelerinde gördüm yazılanları. Youtube'da memnun olmadıklarını dile getiriyorlar. Kur olaylarından dolayı.

Netflix bile Türkiye'de tek kişilik sd 26 TL. Amerika'da tek kişilik sd 9.99 dolar oranın birimi 9.99 öyle söyleyeyim. Z kuşak gençlere bir şey diyemem haklılar bilgisayar bile toplanamıyor. Tek çaresi var gençlere tavsiyem Epic Games mega oyunları beklemek ve kuponla oyun almak.

Yeni nesil oyunları almıyorum. Eski yapı kişiliğim var zaten eski kuşak olduğum için söylüyorum. Half life cs 1.6 cs go gta vice city gta 4 cod serisi 5 ve wm2 kadar.

Modern savaşı ilgilenmiyorum 6 7 8 cod mafia 2 süper mario 1985 yapım oynarım. Oyun alırken seçiciyim; vintage ve retro tarzını seviyorum. Senaryoya önem veriyorum. 

2 gün kaldı indirim bitmesine ne aldınız bakalım. Üzülmeyin bu arada gençler belki ucuz oyun gördüğünüzde alabilirsiniz. Dünyanın sonu değil hani !

Steam 2021 Yaz Indirim Kampanyasi

Gönderildi : 6 Temmuz 2021 12:31
Veteran Soldier tarafından oylandı
(@administrator)
Gönderiler: 2909
General Admin

Epic Games'in free oyunlarından sıra gelmedi Steam indirimlerine.

Aslında daha büyük indirim oranlarıyla iyi oyunları verseler Steam'den eskiden olduğu gibi oyun alırdım ben de ama bu sene tat vermedi indirimler açıkçası.

Gönderildi : 6 Temmuz 2021 20:45
Vito Scaletta tarafından oylandı
(@vito)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gönderen: @administrator

Epic Games'in free oyunlarından sıra gelmedi Steam indirimlerine.

Aslında daha büyük indirim oranlarıyla iyi oyunları verseler Steam'den eskiden olduğu gibi oyun alırdım ben de ama bu sene tat vermedi indirimler açıkçası.

Neler var oyun olarak sizde

Gönderildi : 6 Temmuz 2021 21:08
(@administrator)
Gönderiler: 2909
General Admin

Steam üzerinde ve Epic Games'teki kampanyalardan aldığım oyunlar var. Steam'de genellikle CoDSerisi oyunlardan CoDUO ve CoD5'i oynuyorum.

Origin üzerinde de BF1, BF3 ve bir kaç oyun var ama son zamanlarda pek oynadığım söylenemez.

Steam Oyun Listesi (Görsel)

Epic Games Oyun Listesi (Görsel)

Gönderen: @vito

Neler var oyun olarak sizde

Gönderildi : 10 Temmuz 2021 16:21
(@vito)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Call of Duty'ler var Wm 2 kadar var göstermek istemedim Sadece olmayan ben de sizin gibi 6, 7, 8, Black Ops 2 yok zaten baştan demiştim. Vintage retro tarzı oyunu sevdiğimi modern savaşla ilgilenmediğimi açıklamıştım.

Crysis 2 vardı multiplayer kaldırıldı, en büyük terbiyesizliği yapıldı. GTA 5'te de multiplayer'ın kaldırılacağı açıkladı. GTA 5 multiplayer iyi ama senaryo hikaye modu saçma sapan.

Gta 5 steam'den almadım Rockstar games sitesinden almıştım. Dolar 3 lirayken oranın sitesi indirim yapmışlardı, oradan aldım gösterebilirim. Unuttum GTA 4 de multiplayerı kaldırıldı.

JRuLzU1

EM4isl2

Cfr4kQ5

LY3ysHw

S2dk06Q

KofSbCf

Oi6gdwU

EhM2TIN

A3JLXNB

5uVwrhB

ADx38hC

UTNv7Rl