PES 2015 Kasma Sorunu Nasıl Çözülür? ⋆ Oyun Hataları, Sorular, Sorunlar ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

PES 2015 Kasma Sorunu Nasıl Çözülür?

0 Gönderi
1 Üye
0 Beğeni
201 Ziyaret
0
[#1129]
Konu Sahibi

Bu yazımda PES 2015 kasma sorunu yaşayanlar için çözüm önerilerimi anlatmaya çalıştım, umarım sizlerde de çözüm sağlar arkadaşlar.

Gözlemlerime göre Pes 2015’de aslında kasma sorunu yok. Oyunda FPS sabitlenmediği için kasma veya takılma varmış gibi görünüyor. Oyunu oynarken Fraps programı ile FPS değerlerine baktım. Yaklaşık olarak 90-120 arasında FPS alıyorum. Oyun gereğinden fazla hızlı. Mesela kaleci topu havadan gönderiyor, kamera topa yetişemiyor. Top kadrajdan çıkıp gidiyor.

Yabancı forumlarda gördüğüm bir çözümü anlatayım. Öncelikle NVidia Inspector isimli programı indiriyoruz. Bu program Nvidia ekran kartına overlock yapma olanağı sağlamakta. Ve denetim masasında olmayan birçok ayarı da bu program üzerinden yönetebiliyoruz.

Öncelikle vermiş olduğum linkten NVidia Inspector programını indirin.

NVidia Inspector v.1.9.8.7

NVidia Inspector programını açtıktan sonra Driver Versiyon yazan kısmın hemen yanında bulunan “İngiliz anahtarı (Ayarlar)” simgesine tıklıyoruz ve aşağıda vermiş olduğum ayarları yapıp uygula diyoruz.

• Frame Rate Limiter: 58 FPS
  • Maximum Pre-rendered Frames: 1
  • Vertical Sync: Force ON
  • Power Management Mode: Prefer maximum performance
  • Threaded Optimization: OFF

PES 2015 kasma sorunu ile ilgili çözüm önerilerimiz bu kadar. Herhangi bir sorunuz olursa ya da ilave çözümü önerilerinizi yorum kısmından belirtebilirsiniz.

PES Serileri ile ilgili içeriklerimize bağlantıdan erişebilirsiniz, iyi oyunlar.

Nvidia Inspector Ayarlari

Oyun.News
Logo