Call of Duty 4 Server Disconnect ve Connection Timed Out Hataları ⋆ Sayfa 5 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Server Disconnect ve Connection Timed Out Hataları

30 Gönderi
10 Üye
0 Beğeni
41.3 K Ziyaret
Gönderiler: 39
(@lirgradeo)
Çavuş

Önceden bişey yoktu ama ben admin moda başvurduktan sonra bu sorun ortaya çıktı

Cevap
Gönderiler: 39
(@lirgradeo)
Çavuş

Tamam denerim.

Cevap
Gönderiler: 1
(@soldier)
Er

Call of Duty 4 Modern Warfare server disconnected hatası alıyorum. Yaklaşık 2 yıldır Hardcore TDM serverında oynuyordum , yalnız yeni pc aldığımdan dolayı orjinal keyimi kaybettim. İnternetten bir tane tedarik ettim fakat Hardcore TDM den o key ile banlandım. Daha sonra orjinal key imi buldum , gerekli bütün işlemleri yaptım. Server'a girdim ve ne zaman denersem deneyeyim takım seçme ekranında Server Disconnected hatası aldım. Yeni bir xfire üyeliği aldım herşeyi en başından yine yaptım fakat hala aynı hata. Bu kadar ısrarcı olmamın sebebi bu serverin yerini tutcak başka bir serverin olmaması. Yardımlarınızı bekliyorum , şimdiden teşekkür ederim.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Bulunduğunuz bölgeden yani XX.XXX...... IP grubundan gelip Call of Duty 4 HardCore TDM serverimizde sürekli olarak aimbot kullanan bir saldırgan nedeniyle HardCore server o bölgeye kapatılımıştır. Serverimize ancak  XX.XXX...... ile başlamayan bir IP'den giriş yapabilirsiniz. Modeminizi restart yapıp IP'nizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Bunun dışında yapacak bir şey yok maalesef.

Cevap
Gönderiler: 1
(@hassaki)
Er

Call of Duty 4 KTK serverinize girerken Server Disconnect hatası diyor. 6-8 defa girmeye çalıştım olmadı.

ip adresim : xx.174.145.46

Cevap
Sayfa 5 / 6
Oyun.News
Logo