Call of Duty 4 Punkbuster Oyun Gösterme Add a Game Sorunu ⋆ Sayfa 3 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Punkbuster Oyun Gösterme Add a Game Sorunu

24 Gönderi
8 Üye
2 Beğeni
67.1 K Ziyaret
Gönderiler: 5
(@hakan-arkan)
Onbaşı

Siz CoD 4 punkbuster dosyalarının kurulu halini indirmişsiniz, bu yüzden içerisinde setup dosyası yok. Pb klasörünü içindeki dosyalarla birlikte oyunun içine atmanız gerekiyor.

ben bu dediğinizi yaptım ama bundan önce ilk yazdıklarınız birinci adımı da uyguladım fakat liste de hiçbir server veya hata göremiyorum. önce veya sonra atladığım bir adım var teşekkürler...

Cevap
Gönderiler: 1
(@solotrk)
Er

dediğiniz şekilde yaptım ama bende punkbuster görev yöneticisinde çalışmıyor

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

CoD4 manuel kurulum pb dosyalarını oyun yoluna attıktan sonra, pbsv.exe'yi çalıştırarak punkbuster hizmetlerini aktifleştirmiş miydiniz?

dediğiniz şekilde yaptım ama bende punkbuster görev yöneticisinde çalışmıyor

Cevap
Gönderiler: 5
(@hakan-arkan)
Onbaşı

CoD4 manuel kurulum pb dosyalarını oyun yoluna attıktan sonra, pbsv.exe'yi çalıştırarak punkbuster hizmetlerini aktifleştirmiş miydiniz?

ben aktifleştirdim masaüstündeyken pankbusterA çalışmakta dediğim gibi bir hata almıyorum ve multiplayer internet listem bomboş durmakta

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Call of Duty 4 multiplayer sorunları, CoD4 server list görünmeme vb. sorunlarla ilgili konular bağlantıdaki kategoride mevcut.

Sorunuza uyan konu başlığı altından ya da sorunuzuza uyan konu başlığı yoksa detaylı olarak ve görsel destekli konu açabilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

ben aktifleştirdim masaüstündeyken pankbusterA çalışmakta dediğim gibi bir hata almıyorum ve multiplayer internet listem bomboş durmakta

Cevap
Sayfa 3 / 4
Oyun.News
Logo