Call of Duty 4 mapname.ff, code_post.ff, common.ff Different From This Server Error ⋆ Sayfa 7 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 mapname.ff, code_post.ff, common.ff Different From This Server Error

57 Gönderi
18 Üye
2 Beğeni
36.3 K Ziyaret
Gönderiler: 1
(@neptyzon)
Er

Common_mp.ff hatası alıyorum ne yaptıysam olmadı yardımcı olur musunuz? Modern Warfare hatasıyla ilgili olarak bana yardımcı olursanız sevinirim, kaç gündür çözmeye çalışıyorum olmuyor.

Hata böyle görselde gördüğünüz gibi:

Modern Warfare Disc Read Error Common Mp Ff

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Modern Warfare Disc Read Error [5.0] common_mp.ff hatasının çözümü için common_mp.ff dosyasını değiştirmenizi önerebiliriz. İlgili dosyaya bu başlık altında bulabileceğiniz indirme sayfasından erişebilirsiniz.

common_mp.ff dosyasını indirdikten sonra aşağıda Call of Duty 4 Modern Warfare örnek yollarını bulabileceğiniz dosya konumuna kopyalayarak/mevcut dosyanın üzerine yazdırarak deneyiniz.

C:Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 4/zone/english/common_mp.ff

D:Activision/Call of Duty 4/zone/english/common_mp.ff

Not: Açmış olduğunuz konuyu ilgili başlık ile birleştirildi, bilginize.

Gönderen: @neptyzon

Common_mp.ff hatası alıyorum ne yaptıysam olmadı yardımcı olur musunuz? Modern Warfare hatasıyla ilgili olarak bana yardımcı olursanız sevinirim, kaç gündür çözmeye çalışıyorum olmuyor.

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4 Modern Warfare cargoship.ff dosyasını bağlantıdaki sayfamızda bulabilirsiniz.

Call of Duty 4 cargoship.ff: DOWNLOAD

C:Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 4/zone/english/cargoship.ff

D:Activision/Call of Duty 4/zone/english/cargoship.ff
Gönderen: @parazingo

reis hala müsaitsen bende cargoship.ff hatası alıyorum yardım edebilir misin?

Cevap
Gönderiler: 1
(@can-aydin)
Er

call of duty 4 aftermath.ff haritasında hata alıyorum büyük ihtimalle bozuk mod sitesinden indircektim normalde 5 mb internet hızla indirir 50 kb ile indiriyor acaba tek aftermath.ff atabilcek varmı

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Call of Duty 4: Modern Warfare aftermath.ff dosyasını bağlantıdaki sayfamızda bulabilirsiniz.

Call of Duty 4 aftermath.ff: DOWNLOAD

C:Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 4/zone/english/aftermath.ff

D:Activision/Call of Duty 4/zone/english/aftermath.ff
Gönderen: @can-aydin

call of duty 4 aftermath.ff haritasında hata alıyorum büyük ihtimalle bozuk mod sitesinden indircektim normalde 5 mb internet hızla indirir 50 kb ile indiriyor acaba tek aftermath.ff atabilcek varmı

Cevap
Gönderiler: 2
(@mematiolumdemek)
Er

Call of Duty 4 ui.ff adlı bir dosya bulunamadı diyor, dosyaya sahip olanlar atabilir mi? oyun cra*k.

Cevap
2 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Call of Duty 4: Modern Warfare ui.ff dosyasını bağlantıdaki sayfamızda bulabilirsiniz. İhtiyaç duyanlar olabilir düşüncesiyle ui_mp.ff dosyası da içeriğe eklendi.

Call of Duty 4 ui.ff - ui_mp.ff: DOWNLOAD

C:Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 4/zone/english/ui.ff

C:Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 4/zone/english/ui_mp.ff

D:Activision/Call of Duty 4/zone/english/ui.ff

D:Activision/Call of Duty 4/zone/english/ui_mp.ff
Gönderen: @mematiolumdemek

Call of Duty 4 ui.ff adlı bir dosya bulunamadı diyor, dosyaya sahip olanlar atabilir mi? oyun cra*k.

Cevap
(@mematiolumdemek)

Er
Gönderiler: 2

Sağol.

Cevap
Sayfa 7 / 8
Oyun.News
Logo