Call of Duty 4 mapname.ff, code_post.ff, common.ff Different From This Server Error ⋆ Sayfa 5 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 mapname.ff, code_post.ff, common.ff Different From This Server Error

57 Gönderi
18 Üye
2 Beğeni
36.3 K Ziyaret
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4: Modern Warfare versiyon 1.7'ye ait zone/english klasöründeki tüm dosyaları bağlantıda bulabilirsiniz.

C:Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 4/zone/english/
D:Activision/Call of Duty 4/zone/english/

Call of Duty 4 zone/english v.1.7 (2.37 Gb.): DOWNLOAD

Ve aslında bu Call of Duty 4 zone english dosyalarının tamamının bulunduğu temiz bir pack olsa da tek tek maplarla uğraşmasak daha iyi olmaz mı?

Çok teşekkür ederim.

Cod4 Zone English V 1 7 All Files

Cevap
8 Yanıt
(@doganyelken)

Onbaşı
Gönderiler: 8

10 saat diyor engılsh ın tum 2gb olanı için başka link yok mu hep aynı map larda oynuyorum

Cevap
Admin
(@administrator)

General

Gecikme için kusura bakmayın. Call of Duty 4 zone/english klasöründe bulunan dosyalar farklı bir upload sitesine daha yüklendi, alternatif bağlantıya indirme sayfasından erişebilirsiniz. Umarız biraz daha hızlı indirilebilir, iyi oyunlar.

Gönderen: @doganyelken

10 saat diyor engılsh ın tum 2gb olanı için başka link yok mu hep aynı map larda oynuyorum

Cevap
(@doganyelken)

Onbaşı

@administrator bulamadan linki bizzat bana atamaz mısın

Cevap
Admin
(@administrator)

General

Bağlantıdaki sayfadan Call of Duty 4/Zone/English alternatifli indirme linklerine erişebilirsiniz.

DOWNLOAD

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty 4\zone\english

D:\Activision\Call of Duty 4\zone\english

@administrator bulamadan linki bizzat bana atamaz mısın

Cevap
(@doganyelken)

Onbaşı

@administrator couldn't image hatası veriyor devamında girdiğim map ın adı yazıyor

Cevap
Admin
(@administrator)

General

Call of Duty 4 oyununun ilk kurulumunda oluşan hatalar ya da oyunun kurulumundan sonra yapılması gereken resmi patchlerin yapılmaması nedeniyle couldn't image hatası veriyor genelikle.

Call of Duty 4'ü kurduktan sonra CoDPatch kategorisinde bulabileceğiniz resmi patchleri (v.1.6, v.1.7) yapmış mıydınız? 

@administrator couldn't image hatası veriyor devamında girdiğim map ın adı yazıyor

Cevap
(@doganyelken)

Onbaşı
Admin
(@administrator)

General

Couldn't image hatası almaya devam ediyorsanız Call of Duty 4 oyununun ya da resmi patch'lerin kurulumu sırasında dosyalardan birinde hata oluşmuştur büyük ihtimalle. Verdiği hatada yazılı map'in adı nedir? Mümkünse hata görselini de ekleyebilir misiniz?

evet

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Aşağıya da alıntıladığım yorumda belirtilen Call of Duty 4 Modern Warfare bog_b.ff hatası çözümü için ilgili dosyayı indirip ..english klasörüne atabilirsiniz.

C:Program Files (x86)Steam/SteamApps/common/Call of Duty 4/zone/englishbog_b.ff
D:Activision/Call of Duty 4/zone/english/bog_b.ff

Call of Duty 4 bog_b.ff (v.1.7): DOWNLOAD

Beyler bende de Cod 4'ün bog_b.ff dosyası bozuk yada yama yaparken hata meydana geldi. Bu dosyayı atabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

Cevap
2 Yanıt
(@omer-faruk-simsek)

Er
Gönderiler: 1

@administrator

Bende Call of Duty 4 bog_a.ff dosyası yok arkadaşlar lütfen biri atsın yardım edim. Bekliyorum lütfen çabuk olun arkadaşlar

Cevap
Admin
(@administrator)

General

Call of Duty 4 Modern Warfare bog_a.ff dosyasını bağlantıda bulabilirsiniz, iyi oyunlar.

C:Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 4/zone/english/bog_a.ff

D:Activision/Call of Duty 4/zone/english/bog_a.ff

Call of Duty 4 bog_a.ff: DOWNLOAD

Gönderen: @omer-faruk-simsek

Bende Call of Duty 4 bog_a.ff dosyası yok arkadaşlar lütfen biri atsın yardım edim. Bekliyorum lütfen çabuk olun arkadaşlar

Cevap
Gönderiler: 2
(@burak-guney)
Er

Merhaba! Oyunum sniperescape.ff hatası veriyor (kod:107) internette hiç tekli atılmış bir download file yok. Toplu arşivinizi indirmek istedim ama zannedersem lokasyondan dolay 50kbs. ile indiriyor. Lütfen yardım eder misiniz 🙂

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4 Modern Warfare sniperescape.ff dosya hatası çözümü için aşağıdaki bağlantıdan dosyayı indirip oyun yolundaki ..english klasörüne atınız, kolay gelsin.

C:Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 4/zone/english/sniperescape.ff
D:Activision/Call of Duty 4/zone/english/sniperescape.ff

Call of Duty 4 sniperescape.ff (v.1.7): DOWNLOAD

Merhaba! Oyunum sniperescape.ff hatası veriyor (kod:107) internette hiç tekli atılmış bir download file yok. Toplu arşivinizi indirmek istedim ama zannedersem lokasyondan dolay 50kbs. ile indiriyor. Lütfen yardım eder misiniz 🙂

Cevap
Gönderiler: 2
(@burak-guney)
Er

İlginiz için teşekkürler. Ancak verilen bağlantı da sniperescape.ff dosyası ile ilgili bir bağlantı göremedim. ctrl + f ile de dosya adını site içinde aradım ama bulunamadı :/

Cevap
Sayfa 5 / 8
Oyun.News
Logo