Call of Duty 4 mapname.ff, code_post.ff, common.ff Different From This Server Error ⋆ Sayfa 4 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 mapname.ff, code_post.ff, common.ff Different From This Server Error

57 Gönderi
18 Üye
2 Beğeni
36.3 K Ziyaret
Gönderiler: 1
(@immortal)
Er

Bende Call of Duty 4 village_assault.ff dosyası yok. Bir sürü site gezdim, yine de bulamadım. Burada olan varsa upload edebilir mi?

Arkadaşlar CoD 4'te zoneenglish klasöründe village_assault.ff dosyası eksik. Birçok kişi eminim bu şekilde hata alıyordur. İnternette yabancı, Türkçe birçok kaynak taradım bulamadım. Tekrar yüklemeyi denedim, yine olmadı doğal olarak. Bu dosyayı yükleyebilecek olan varsa yükleyip buraya linkini atarsa bir sürü kişi faydalanır.

Edit: Mesajlar birleştirildi.

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4 Modern Warfare village_assault.ff dosyasını bağlantıda bulabilirsiniz, iyi oyunlar.

D:Activision/Call of Duty 4/zone/english/village_assault.ff

Call of Duty 4 village_assault.ff: DOWNLOAD

Bende Call of Duty 4 village_assault.ff dosyası yok. Bir sürü site gezdim, yine de bulamadım. Burada olan varsa upload edebilir mi?

Arkadaşlar CoD 4'te zoneenglish klasöründe village_assault.ff dosyası eksik. Birçok kişi eminim bu şekilde hata alıyordur. İnternette yabancı, Türkçe birçok kaynak taradım bulamadım. Tekrar yüklemeyi denedim, yine olmadı doğal olarak. Bu dosyayı yükleyebilecek olan varsa yükleyip buraya linkini atarsa bir sürü kişi faydalanır.

Cevap
Gönderiler: 2
(@mahmut-yagmurlu)
Er

Cümleten Selamun aleykum beyler. Konu önceden açıldı mı bilmiyorum ama çoğunuzun bildiği üzere cra*klı cod4 lerde bazı maplar bulunmuyor. Eğer elinizde varsa Call of Duty 4 scout_sniper.ff mapını atabilir misiniz? Teşekkürler.

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4 Modern Warfare oyununa ait scout_sniper.ff dosyasını aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz. Ancak CoD4'te bulunmayan bazı map'ler oyunun sonradan çıkan resmi patch'leri ile birlikte geliyor. Bu yüzden bağlantıdaki CoDPatch kategorisinde bulunan v.1.6 ile v.1.7 resmi yamalarını yaptığınızdan emin olunuz. İyi oyunlar.

D:Activision/Call of Duty 4/zone/english/scout_sniper.ff

Call of Duty 4 scout_sniper.ff: DOWNLOAD

Cümleten Selamun aleykum beyler. Konu önceden açıldı mı bilmiyorum ama çoğunuzun bildiği üzere cra*klı cod4 lerde bazı maplar bulunmuyor. Eğer elinizde varsa Call of Duty 4 scout_sniper.ff mapını atabilir misiniz? Teşekkürler.

Cevap
Gönderiler: 2
(@mahmut-yagmurlu)
Er

Ve aslında bu Call of Duty 4 zone english dosyalarının tamamının bulunduğu temiz bir pack olsa da tek tek maplarla uğraşmasak daha iyi olmaz mı?

Çok teşekkür ederim.

Cevap
Sayfa 4 / 8
Oyun.News
Logo