Selam 🙂 CoD4 mp_strike.ff ve mp_strike_load.ff dosyalarını upload edebilir misiniz rica etsem? Oyunu tekrar indirmek istemiyorum tek dosya için.
Call of Duty 4 Modern Warfare oyununa ait mp_strike.ff, mp_strike_load.ff dosyalarını bağlantıdan indirebilirsiniz. Kolay gelsin, iyi oyunlar.
C:Program Files (x86)SteamSteamAppscommonCall of Duty 4zoneenglish D:ActivisionCall of Duty 4zoneenglish
Call of Duty 4 mp_strike.ff, mp_strike_load.ff (v.1.7): DOWNLOAD
Selam 🙂 CoD4 mp_strike.ff ve mp_strike_load.ff dosyalarını upload edebilir misiniz rica etsem? Oyunu tekrar indirmek istemiyorum tek dosya için.
Elinize sağlık teşekkür ederim. Vacant da yokmuş zahmet olmazsa vacant dosyalarını da atabilir misiniz? Çok şey istedim farkındayım kusura bakmayın olursa güzel olur olmazsa canınız sağolsun 🙂
Rica ederim, önemli değil. CoD4 mp_vacant.ff, mp_vacant_load.ff dosyalarını bağlantıdan indirebilirsiniz.
C:Program Files (x86)SteamSteamAppscommonCall of Duty 4zoneenglishmp_vacant.ff
C:Program Files (x86)SteamSteamAppscommonCall of Duty 4zoneenglish mp_vacant_load.ff
Call of Duty 4 mp_vacant.ff, mp_vacant_load.ff (v.1.7): DOWNLOAD
Vacant da yokmuş zahmet olmazsa vacant dosyalarını da atabilir misiniz? Çok şey istedim farkındayım kusura bakmayın olursa güzel olur olmazsa canınız sağolsun 🙂
Teşekkürler 🙂