Call of Duty 4 iw3mp.exe Çalışmayı Durdurdu Hatası ⋆ Sayfa 5 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 iw3mp.exe Çalışmayı Durdurdu Hatası

24 Gönderi
16 Üye
0 Beğeni
85.1 K Ziyaret
Gönderiler: 3
(@kropro00)
Onbaşı

Merhaba arkadaşlar sorunu aramadım yer kalmadı ama hiçbirşey çözmedi kulaklık streo fln hepsini yaptım ses kartı güncellemeli windows updateleri ne varsa intertte geçen hertürlü çözüm yolunu denedim ama olmadı şimdi kurcalarken bir yolunu buldum pb dosyalarının içnde pbcl.dll dosyası hatalı olan dosyamız bunu silin bunun yerine bir arkadaşınızdan buluyonuz nettenmi buluyonuz yenidenmi kuruyonuz bilmiyorum bulun biryerden sonra atın içine mission completed.

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Bilgilendirme için teşekkürler. Bahsettiğiniz öneriyi uygulamak isteyenler, punkbuster pbcl.dll dosyasını Call of Duty 4 Punkbuster Oyun Gösterme Add a Game Sorunu bağlantısının Yöntem-1 parağrafındaki ''Güncel CoD4 PB Klasörü''nde bulabilirler.

Merhaba arkadaşlar sorunu aramadım yer kalmadı ama hiçbirşey çözmedi kulaklık streo fln hepsini yaptım ses kartı güncellemeli windows updateleri ne varsa intertte geçen hertürlü çözüm yolunu denedim ama olmadı şimdi kurcalarken bir yolunu buldum pb dosyalarının içnde pbcl.dll dosyası hatalı olan dosyamız bunu silin bunun yerine bir arkadaşınızdan buluyonuz nettenmi buluyonuz yenidenmi kuruyonuz bilmiyorum bulun biryerden sonra atın içine mission completed.

Cevap
Gönderiler: 1
(@spookytr)
Er

Arkadaşlar steam'den aldım oyunu, ancak Call of Duty 4 açılmıyor, iw3mp.exe durduruldu diye hata veriyor. Google'dan baktım hep korsan oynayanlarda olan bir sorun c***k ile çözüyorlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4 iw3mp.exe'nin çalışmaması ile ilgili hatanın çözümü için sayfa başındaki önerileri uygulayınız, iyi oyunlar.

Arkadaşlar steam'den aldım oyunu, ancak Call of Duty 4 açılmıyor, iw3mp.exe durduruldu diye hata veriyor. Google'dan baktım hep korsan oynayanlarda olan bir sorun c***k ile çözüyorlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Call Of Duty 4 Iw3mp.exe Stopped Working

Cevap
Sayfa 5 / 5
Oyun.News
Logo