Call of Duty: Modern Warfare (2019) Açılmadan Kapanıyor ⋆ Call of Duty: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty: Modern Warfare (2019) Açılmadan Kapanıyor

11 Gönderi
2 Üye
5 Beğeni
482 Ziyaret
Gönderiler: 95
Konu Sahibi
(@frank_woods)
Astsubay
[#1028]

hocam farklı bi problemim var, Call of Duty Modern Warfare 2019 yükledim oyun görev yönetisinde çalışıyor gözüküyor.

Sonra kendi kendine hiç oyun açılmadan kapanıyor, sistemin aşağıdaki gibi, işlemci eski evet lakin eski laptop i3 5.nesil amd r5 m330 64-Bit ddr3 ekran kartlı olan sistemde bile oyunu düşük fpsde sorunsuz açılmıştı, acil yardımınız gerek.

masaüstü pc sistemim;

AMD Athlon II X3 460 Processor 3.4 Ghz.

12gb ddr3 1333mhz RAM

gtx750 Tİ 2gb 128-Bit GDDR5

460 Gb. HDD

Win10 Pro orjinal;

10 Yanıt
Gönderiler: 3266
Admin
(@administrator)
General

Sisteminizdeki 12 Gb. ram ve NVidia GeForce GTX 750 Ti 2 Gb. 128-Bit GDDR5 ekran kartınız bağlantıdaki Call of Duty Modern Warfare (2019) Sistem Gereksinimlerini karşılıyor görünüyor.

Ancak AMD Athlon II X3 460 Processor 3.4 Ghz. işlemciniz de MW (2019) gereksinimlerini karşılıyor gibi görünse de daha önce açılan Your CPU Does Not Meet the Minimum Specification for Running Call of Duty Modern Warfare başlıklı konu için yaptığım araştırmada AMD Phenom II X4 20 2.8 GHz. işlemcinin SSE 4.2 desteği olmayışının hataya neden olduğunu tespit etmiştim.

Sisteminizdeki AMD Athlon II X3 460 işlemcinin SSE 4.2 desteği olup olmadığını araştırdım ama anladığım kadarıyla desteği yok görünüyor.

Aldığınız Call of Duty: Modern Warfare (2019) açılmama hatasının büyük ihtimalle işlemcinizin teknik özelliklerinden kaynaklandığını tahmin ediyorum.

Cevap
1 Yanıt
(@frank_woods)

Astsubay

@administrator hocam red dead redemption 2'yide denedim onua açmadı,fix falan bulamazmıyız en azından rdr2 oynasam işlemci alana kadar :/,days gone oyununu fix patch bulup oynuorum steamden ama rdr2yede çözüm bulabilsem şuanlık keşke :/

Cevap
Konu Sahibi
(@frank_woods)
Astsubay

Hocam konuya birşey eklemek istiyorum; Gigabyte GA-770T-D3L (rev 1.x) bağlantısındaki benim anakartımın sanırım desteklediği işlemciler yer alıyor, anladığım kadarıyla.

Eğer desteklediği işlemciler olarak doğru ise AMD FX4130 işlemcisi sahibinden sitesinde 250 TL.

Videoda ise AMD FX-4130 işlemcisinin oynattığı oyunlar, araştırmalarım neticesinde bu işlemci uygun gözüküyor, ama sizin yorumunuz çok önemli, çünkü atladığım bilmediğim bir detay konu olabilir, sizin yorumunuza göre sahibinden sitesinden fx4130 işlemciyi alayım en azından şuan rdr2 cod mw2019 gibi oyunları 1080p-720p low'da idarelik kullanayım, yorumlarınız nedir bekliyorum hocam?

Cevap
Gönderiler: 3266
Admin
(@administrator)
General

Verdiğiniz bağlantıyı incelediğimde Gigabyte GA-770T-D3L (rev 1.x) Ana Kart'ınız için satın almayı düşündüğünüz AMD FX-4130 Quad-Core işlemci ile AM3+ soketli olması nedeniyle uyumsuz (The processor is not supported / kırmızı çarpı ile işaretlenmiş) görünüyor.

GA-770T-D3L (rev. 1.x) anakatınızın resmi sitesinde verilen bilgiye göre aşağıda belirtilen işlemcileri desteklediği belirtilmiş.

Satın alma araştırmalarınızı bu yönde yaparsanız uygun fiyatlı işlemciler bulunabilir ama istediğini oyunları oynatır mı, bu konuyu da iyice araştırmak gerekir.

• Supports new generation of AMD Phenom II X6 processors
  • Supports AMD AM3 Phenom II/ Athlon II processors

Cevap
Konu Sahibi
(@frank_woods)
Astsubay

hocam kararımı verdim,i3 10.nesil ve uyumlu anakart ve 8gb ddr4 uyumlu ram alıcam 1 ay içinde,sıfır olarak,umarım düzelir o zaman bu durum

Cevap
Sayfa 1 / 2
Oyun.News
Logo