Modern Warfare 2 Disk Read Error Hatası ⋆ Sayfa 3 ⋆ Call of Duty 6: Modern Warfare 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Modern Warfare 2 Disk Read Error Hatası

15 Gönderi
5 Üye
3 Beğeni
16.6 K Ziyaret
Gönderiler: 3
(@argent009)
Er

Yardımınız için teşekkür ediyorum. Ama sorunum ortadan kalkmadı, başka çözümler yok mu? Oyunu kaç kez tekrardan yükledim ama gene olmuyor. Setupta her zaman eksik dosya diyor. Setupta hata veriyor. Lütfen yardım edin.

Cevap
Gönderiler: 3
(@argent009)
Er

Kardeş, MW2 disc read error hatasının neyden kaynaklandığını buldum. Türkçe yama veya Türkçe dublajdan kaynaklanıyor. Yamalar oyun dosyalarını bozuyor. Yamayı kaldırarak İngilizce oynarsanız tek bir hata bile almazsınız. Eğer sağlam Türkçe yama biliyorsanız söyleyin. Kendinize iyi bakın.

Cevap
Gönderiler: 3266
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Hali hazırda kendi oyunuma da yüklediğim bağlantıdaki Call of Duty Modern Warfare 2 Türkçe Yama sorunsuzdur. Herhangi bir sorun yaşarsanız yamanın kurulu halini de deneyebilirsiniz.

Kardeş, MW2 disc read error hatasının neyden kaynaklandığını buldum. Türkçe yama veya Türkçe dublajdan kaynaklanıyor. Yamalar oyun dosyalarını bozuyor. Yamayı kaldırarak İngilizce oynarsanız tek bir hata bile almazsınız. Eğer sağlam Türkçe yama biliyorsanız söyleyin. Kendinize iyi bakın.

Cevap
Gönderiler: 102
(@the-vet)
Astsubay

Modern Warfare 2 disk read error hatasını çözemeyen arkadaşlar attributes volume clear readonly yerine attributes volume set readonly yapıp denesinler.

Cevap
Gönderiler: 1
(@berkay-emsen)
Er

Call of duty modern warfare 2 remastered çıktıktan sonra duygularım depreşti ve maziye gidip bir daha bitirmek istedim 🙂 aynı sorun bendede vardı oyuna girerken yükleme ekranında disc read error hatası veriyordu bende türkçe yama yüklüydü eğer sizdede türkçe yama yüklü ise silin tekrar deneyin 🙂

Cevap
Sayfa 3 / 3
Oyun.News
Logo