Modern Warfare 2 Disk Read Error Hatası ⋆ Sayfa 2 ⋆ Call of Duty 6: Modern Warfare 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Modern Warfare 2 Disk Read Error Hatası

15 Gönderi
5 Üye
3 Beğeni
16.6 K Ziyaret
Gönderiler: 8
(@utkuw90)
Onbaşı

Arkadaşlar çözümü bilen yokmu  ???

Cevap
Gönderiler: 3266
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

..Call of Duty Modern Warfare 2 klasörüne sağ tık yaparak ''Güvenlik'' sekmesindeki tüm kullanıcılara tüm yetkileri vermenizi ve ayrıca antivirüs, program guard vb. güvenlik yazılımlarının Modern Warfare 2'yi engellemediklerini kontrol etmenizi önerebilirim.

D:Call of Duty Modern Warfare 2
C:Program Files (x86)SteamSteamAppscommonCall of Duty Modern Warfare 2

Arkadaşlar çözümü bilen yokmu ???

Mw2 Klasor Guvenlik Ayarlari

Cevap
Gönderiler: 8
(@utkuw90)
Onbaşı

..Call of Duty Modern Warfare 2 klasörüne sağ tık yaparak ''Güvenlik'' sekmesindeki tüm kullanıcılara tüm yetkileri vermenizi ve ayrıca antivirüs, program guard vb. güvenlik yazılımlarının Modern Warfare 2'yi engellemediklerini kontrol etmenizi önerebilirim.

D:Call of Duty Modern Warfare 2
C:Program Files (x86)SteamSteamAppscommonCall of Duty Modern Warfare 2

İlginiz için teşekkürler , virüs programı ve benzeri programlar kullanmıyorum.Dediklerini yaptım fakat hata hala devam etmektedir.Oyunumun sürümü Black_Box 1.0 olması lazım.

Cevap
Gönderiler: 3
(@argent009)
Er

Call of Duty MW 2 disk read error hatasi oyun içinde veriyor. Oyunu yerel disk D'ye kurdum. C'ye kuramıyorum yer yok. Lütfen biri yardım edebilir mi? C diskinde yer de açılmıyor.

Cevap
Gönderiler: 3266
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Bağlantıda ele aldığımız Modern Warfare 2 Disk Read Hatası konu başlığındaki çözüm önerilerini uygulamanızı önerebilirim. Eğer sonuç alamazsanız yaptığınız işlemleri ve varsa ekran görüntüsünü de ekleyip bildiriniz.

Call of Duty MW 2 disk read error hatasi oyun içinde veriyor. Oyunu yerel disk D'ye kurdum. C'ye kuramıyorum yer yok. Lütfen biri yardım edebilir mi? C diskinde yer de açılmıyor.

Mw2 Disc Read Error

Cevap
Sayfa 2 / 3
Oyun.News
Logo