Call of Duty 6 Modern Warfare 2 Genel Bilgiler, Oynanış, Serverler ve Senaryosu ⋆ Sayfa 3 ⋆ Call of Duty 6: Modern Warfare 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 6 Modern Warfare 2 Genel Bilgiler, Oynanış, Serverler ve Senaryosu

21 Gönderi
7 Üye
0 Beğeni
19.1 K Ziyaret
Gönderiler: 5
(@erturk-canbaz)
Onbaşı

evet bağlanabiliyorum sadece mv2 onllinede bu sorun var singer playerde sorun yok..diyerlerinde de yok

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Steam yazılımının kullandığı portlarda bir sorun olabileceğini düşünmüştüm ama diğer oyunlarınıza ve singleplayer'a bağlanabiliyorsanız port hatası yok anlaşılan. MW2 singleplayer'a ve diğer oyunlara girdiğinize göre Steam üyeliğiniz banlanmamış demektir. Bu durumda Modern Warfare 2'nin banlandığı düşünülebilir ama banlandığınıza dair uyarının açıkça mesaj olarak çıkması gerekiyor, her ne kadar MW2'de bu uyarı mesajının nasıl olduğu hakkında bir görselle karşılaşmasam da MW3'te aşağıdaki şekilde uyarı çıkıyor. MW2'de de böyle bir uyarı çıkması gerek düşünceme göre.

PlayerName - has been temporarily banned from playing on the Call of Duty: MW3 servers...

evet bağlanabiliyorum sadece mv2 onllinede bu sorun var singer playerde sorun yok..diyerlerinde de yok

Cevap
(@erturk-canbaz)
Onbaşı

yani ne yapmam lazım bu hattayı cözebilmek icin acaba

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Şu an için MW2'yi steam üzerinden dosya doğrulaması yapmanızı önerebilirim.

Cevap
(@erturk-canbaz)
Onbaşı

yaptım ama olmadı 2 - 3 sefer denedim olmadı

Cevap
Sayfa 3 / 5
Oyun.News
Logo