Call of Duty Infinite Warfare Disc Read Error ve Run in Safe Mode Hataları ⋆ Sayfa 3 ⋆ Call of Duty Infinite Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Infinite Warfare Disc Read Error ve Run in Safe Mode Hataları

16 Gönderi
5 Üye
1 Beğeni
8,225 Ziyaret
Gönderiler: 7
(@tyler_durden)
Onbaşı

Cevabınız için teşekkür ederim 😀

Cevap
Gönderiler: 3263
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty Infinite Warfare Disc read error eng_patch_shipcrib_europa hatası çözümü için yukarıdaki çözüm önerilerine ek olarak Call of Duty Infinite Warfare english klasöründe bulunan aşağıdaki dosyaları silerek ya da örneğin başlarına backup ibaresi ekleyip adlarını değiştirdikten sonra dosya doğrulaması yapmanızı tavsiye edebilirim.

eng_patch_shipcrib_europa.ff

eng_patch_shipcrib_europa.sabl

eng_patch_shipcrib_europa.sabs

Gönderen: @svs58

call of duty infinite warefare oynarken ''disc read error; 'eng_patch_shipcrib_europa' şeklinde bir hata alıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Cevap
1 Yanıt
(@svs58)

Er
Gönderiler: 3

iyi geceler cevabınız için teşekkürler dediğiniz gibi bu üç

(eng_patch_shipcrib_europa.ff

eng_patch_shipcrib_europa.sabs)

dosyayı sildim oyuna girdim yine anı hata kodu çıktı. siz dosya doğrulama yapın demişsiniz ben onu yapamadım nasıl olacağını bilemedim yardımcı olur musunuz? şimdiden çok sağolun.

Cevap
Gönderiler: 3263
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty Infinite Warfare oyununuzu Steam üzerinden oynadığınızı varsayarak dosya doğrulaması yapmanızı önermiştim. Steam dosya doğrulamasının nasıl yapıldığına dair açıklamayı ise yukarıdaki ilk yorumumun içerisinde bulabilirsiniz.

Eğer oyununuz steam üzerinde değilse Call of Duty Infinite Warfare'ı kaldırıp yönetici olarak çalıştırıp yeniden kurmanızı ve oyunu oynamak istediğinizde de yönetici olarak çalıştırmsnızı tavsiye edebilirim.

Bu Call of Duty Infinite Warfare Disc Read Error ve Run in Safe Mode hatası çözüm önerisi de sonuç vermezse oyunun bozuk dosyalar içerebileceği düşüncesiyle yeniden ya da başka bir kaynaktan indirip kurunuz.

Gönderen: @svs58

iyi geceler cevabınız için teşekkürler dediğiniz gibi bu üç

(eng_patch_shipcrib_europa.ff

eng_patch_shipcrib_europa.sabs)

dosyayı sildim oyuna girdim yine anı hata kodu çıktı. siz dosya doğrulama yapın demişsiniz ben onu yapamadım nasıl olacağını bilemedim yardımcı olur musunuz? şimdiden çok sağolun.

Cevap
1 Yanıt
(@svs58)

Er
Gönderiler: 3

teşekkürler yardımınız için dediklerini deneyecem

iyi günler

Cevap
Sayfa 3 / 3
Oyun.News
Logo