Call of Duty Infinite Warfare Disc Read Error ve Run in Safe Mode Hataları ⋆ Sayfa 2 ⋆ Call of Duty Infinite Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Infinite Warfare Disc Read Error ve Run in Safe Mode Hataları

16 Gönderi
5 Üye
1 Beğeni
8,224 Ziyaret
Gönderiler: 7
(@tyler_durden)
Onbaşı

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir hafta önce yeni Call of Duty Infinite Warfare oyununu aldım. Ancak oyunu çalıştıramıyorum, sistemim de sağlam. Yardım lütfen.
Anakart: Asus Maximus IX Hero. ...
Ram: G.Skill Ripjaws 4 Series DDR4 2400 (32GB) ...
Ekran kartim: Nvidia GeForce GTX 1060. ...
Guc kaynagi: EVGA Supernova 850 watt G2 80 Plus Gold. ...
SDD: Samsung 960 Pro SSD (512GB) ...
:'(

Cevap
(@tyler_durden)
Onbaşı

Infinite warfare oyun , yanlis anlasima olmasin , calistiramayan baska biri varsa yardim pls

Cevap
Gönderiler: 3263
Admin
(@administrator)
General

Sisteminiz Call of Duty Infinite Warfare Sistem Gereksinimleri'ni yüksek ayarlarda oynatabilecek özelliklere sahip. Aldığınız hata nedir? Hata mesajı veriyor mu? Varsa ekran görüntüsünü verebilir misiniz? İlk tavsiyem oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyiniz.

Cevap
(@tyler_durden)
Onbaşı

Merhaba veteran soldier , windows 10 a geçtikten sonra oyunda çeşitli sıkıntılar yaşıyorum daha forumda yeni olduğum için ekran görüntüsünü yükleyemiyorum ama verdiği hata "Disc read error:"Eng_patch_global_core_mp" yardımcı olursanız çok sevinirim  🙂

Cevap
Gönderiler: 3263
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty Infinite Warfare'da aldığınız Disc read error: ''Eng_patch_global_core_mp'' hatasının ya dosyadaki bozukluktan ya da dosyaya erişim sıkıntısından kaynaklandığını düşünüyorum.

* Aşağıda belirttiğim konumda bulunan 49 Kb. boyutundaki (Sağ Tık Özellikler > Boyut: 48,9 KB [50.152 bayt], Diskteki boyut: 52,0 KB [53.248 bayt]) eng_patch_global_core_mp.ff dosyasının mevcut olup olmadığını, mevcutsa dosya boyutlarının aynı olup olmadığını kontrol ediniz.

eng_patch_global_core_mp.ff dosyası ../Call of Duty Infinite Warfare/english klasöründe mevcut değilse ki oyununuz steam üzerinde sanırım dosya doğrulama işlemi yapınız.

* Daha önceki yorumumda belirttiğim gibi hem Call of Duty Infinite Warfare oyununu hem de steam uygulamasını yönetici olarak çalışacak şekilde ayarlayınız.

../Call of Duty Infinite Warfare/english/eng_patch_global_core_mp.ff

* İlaveten; CoDIW "Disc read error:"Eng_patch_global_core_mp" hatası çözümü için videoda çözüm önerisi olarak sunulan ../Call of Duty Infinite Warfare/english klasöründe bulunan aşağıdaki dosyaları silerek denemenizi tavsiye edebilirim.

eng_global_core_mp.ff

eng_global_mp.ff

eng_patch_global_core_mp.ff

eng_patch_global_mp.ff

Call Of Duty Infinite Warfare Disc Read Error Eng Patch Global Core Mp

Cevap
Sayfa 2 / 3
Oyun.News
Logo