Call of Duty Infinite Warfare DirectX Encountered an Unrecoverable Hatası ⋆ Sayfa 3 ⋆ Call of Duty Infinite Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Infinite Warfare DirectX Encountered an Unrecoverable Hatası

17 Gönderi
6 Üye
0 Beğeni
7,751 Ziyaret
Gönderiler: 2
(@suleyman-yildiz)
Er

Dxdiag görüntüleri bu şekilde.

Dx Tani Araci S Yildiz

Cevap
Gönderiler: 3263
Admin
(@administrator)
General

DirectX tanı aracı görüntüsünden sistem bilgilerinizi incelediğimde ekran kartınızın NVidia GeForce 9800 GT olduğu görülüyor. 9800 GT ekran kartı en fazla DX 10'u desteklediğinden ve CoD Infinite Warfare en az DX 11 ve üzeri destekli ekran kartlarıyla çalışabildiğinden sisteminizin bu oyunu oynatma imkanı yok maalesef.

Dxdiag görüntüleri bu şekilde.

Cevap
Gönderiler: 1
(@mertbatur)
Er

oyun 4 gb ram ile oynanabilir mi ? ekran kartı geforce gt520m 1 Gb.

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty Infinite Warfare minimum sistem gereksinimlerinde 8 Gb. ram miktarı belirtilmiş olsa da CoDGhosts'ta ilk başlarda olan ve daha sonra güncelleme ile kaldırılan ram düşüklüğünde oyunun açılmaması/kısıtlanması sorunu mevcut değil.

4 Gb. ram ile sistem kaynaklarınızı optimize etmeniz halinde düşük ayarlarda oynayabilirsiniz derdim ama Nvidia GeForce GT 520M 2 Gb. DirectX 12.0 ekran kartınız Memory Bus: 64-Bit Memory Bandwidth: 12.8GB/sec vb. teknik özellikler bakımından Call of Duty Infinite Warfare Sistem Gereksinimleri'nin çok altında kalıyor. Bu yüzden düşük grafik ayarları ve ekran çözünürlüklerinde de olsa ağır kasmalarla oynatabileceğini tahmin ediyorum.

oyun 4 gb ram ile oynanabilir mi? ekran kartı geforce gt520m 1 Gb.

Cevap
Gönderiler: 2
(@ceyhun-ogan)
Er

Arkadaşlar Call of Duty Infinite Warfare DirectX hatası alıyorum. Ekran kartımı güncellemek istedim ama aygıt yöneticisi çalışmıyor, driverlardan da pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz?

Call of Duty Infinite Warfare DirectX Encountered an Unrecoverable Hatası Call of Duty Infinite Warfare DirectX Encountered an Unrecoverable Hatası

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Verdiğiniz ekran görüntüsüne göre kullanmakta olduğunuz AMD Radeon R9 serisi ekran kartınızın diverları çok eski görünüyor. Gerçi aşağıdaki görselde verdiğim sistemimdeki driverlar da eski ama sizinki 2013 yılına ait bir sürüm (13.251.0.0). Bu yüzden bağlantıdan AMD Ekran Kartı Driver sayfasına girerek güncelleme yapınız.

Ayrıca örneğini verdiğim oyun yolunda bulunan DXSETUP.exe dosyasını çalıştırarak DirectX kurulum/güncelleme işlemini yapınız ve sisteminizi yeniden başlatarak deneyiniz, iyi oyunlar.

..\Call of Duty Infinite Warfare\_CommonRedist\DirectX\Jun2010\DXSETUP.exe

Call of Duty Infinite Warfare oyununda başka hataların alınmasını önlemek maksadıyla yine oyun yolunda da bulabileceğiniz Visual Studio 2015 için Visual C++ yüklemelerinden sisteminize uygun olan vc_redist.x86 (32-Bit) ya da vc_redist.x64 (64-Bit) dosyasını yüklemenizi tavsiye ederim.

..\Call of Duty Infinite Warfare\_CommonRedist\vcredist\2015

DirectX Tanı Aracı Ekran Kartı Bilgisi

Gönderen: Ceyhun xmx

Arkadaşlar Call of Duty Infinite Warfare DirectX hatası alıyorum. Ekran kartımı güncellemek istedim ama aygıt yöneticisi çalışmıyor, driverlardan da pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz?

Call of Duty Infinite Warfare DirectX Encountered an Unrecoverable Hatası Call of Duty Infinite Warfare DirectX Encountered an Unrecoverable Hatası

Cevap
Sayfa 3 / 4
Oyun.News
Logo