Dxdiag görüntüleri bu şekilde.
DirectX tanı aracı görüntüsünden sistem bilgilerinizi incelediğimde ekran kartınızın NVidia GeForce 9800 GT olduğu görülüyor. 9800 GT ekran kartı en fazla DX 10'u desteklediğinden ve CoD Infinite Warfare en az DX 11 ve üzeri destekli ekran kartlarıyla çalışabildiğinden sisteminizin bu oyunu oynatma imkanı yok maalesef.
Dxdiag görüntüleri bu şekilde.
oyun 4 gb ram ile oynanabilir mi ? ekran kartı geforce gt520m 1 Gb.
Call of Duty Infinite Warfare minimum sistem gereksinimlerinde 8 Gb. ram miktarı belirtilmiş olsa da CoDGhosts'ta ilk başlarda olan ve daha sonra güncelleme ile kaldırılan ram düşüklüğünde oyunun açılmaması/kısıtlanması sorunu mevcut değil.
4 Gb. ram ile sistem kaynaklarınızı optimize etmeniz halinde düşük ayarlarda oynayabilirsiniz derdim ama Nvidia GeForce GT 520M 2 Gb. DirectX 12.0 ekran kartınız Memory Bus: 64-Bit Memory Bandwidth: 12.8GB/sec vb. teknik özellikler bakımından Call of Duty Infinite Warfare Sistem Gereksinimleri'nin çok altında kalıyor. Bu yüzden düşük grafik ayarları ve ekran çözünürlüklerinde de olsa ağır kasmalarla oynatabileceğini tahmin ediyorum.
oyun 4 gb ram ile oynanabilir mi? ekran kartı geforce gt520m 1 Gb.
Arkadaşlar Call of Duty Infinite Warfare DirectX hatası alıyorum. Ekran kartımı güncellemek istedim ama aygıt yöneticisi çalışmıyor, driverlardan da pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz?