Call of Duty Ghosts Donma, Kasma, Kurulum vb. Çeşitli Sorun Çözümleri ⋆ Call of Duty Ghosts ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Ghosts Donma, Kasma, Kurulum vb. Çeşitli Sorun Çözümleri

28 Gönderi
11 Üye
1 Beğeni
40.3 K Ziyaret
Gönderiler: 92
Konu Sahibi
(@kokocan)
Uzman Çavuş
[#250]

Abiler Call of Duty Ghosts oyununu kurdum. Ancak tek bir dosyada hata aldım, yoksay demek zorunda kaldım.

Acaba oyunu kuran biri bana bu dosyayı upload edebilir mi?

C:/Program files (x86)/call of duty ghosts/homecoming_transient_inro_tr.ff

Yazana kadar canım çıktı Allah rızası için 🙂

Codghosts Bolum Gecis Donma Sorunu

27 Yanıt
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Benim bilgisayar sorunlu olduğu için henüz Call of Duty Ghosts kuramadım, inşallah yıl sonuna kadar AMD FX6 veya FX8 işlemci üzerinde yeni bir sistem toplayacağım, o zamana kadar yardım eden olur herhalde 😀

Cevap
Gönderiler: 1
(@predator82)
Er

Merhabalar arkadaşlar, forumda yeni üyeyim... Bu oyunu orjinal alıpta multiplayer takılan uzman arkadaşlara sorum var şuan oyunu alalı baya oldu rütbem (II) tek kalın çizgide nikim Yarbay... Daha hızlı bir şekilde Squad Points yapmanın bir hilesi varmı? Diğer sipesiyal özellikleri ve silahları açtırmak istiyorum, multide çok fazla oynayamıyorum baş dönme yapıyor bende steam multiplayerda hilede kullanmak istiyorum böyle bişiler varmı ?
İkinci sorum multiplayer takıldığım için arkadaş edinmek istiyorum multiplayerda nasıl arkadaş ekleniyor, saygılarımla.....

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Bazı hafta sonları iki kat puan kazanılarak level yükseltilen "Call of Duty Ghosts Double XP Weekend" etkinlikleri düzenleniyor, takip ederseniz yararlanabilirsiniz. Bunun dışında hile, oyun dosyası değiştirme vb. oyuna müdahale ederseniz banlanabilirsiniz, steam hesabınızda başka oyunlar varsa onlar da riske girebilir.

Oyun kurulu olmadığından kesin bilgi veremeyeceğim ama Call of Duty Ghosts menüsünde Friends List bölümünden arkadaş eklenebiliyor bildiğim kadarıyla.

Cevap
Gönderiler: 1
(@unalman)
Er

Arkadaşlar 2 ekran kullanıyorum ama 2. ekranda oynuyorum COD Ghostu 2. ekranım 1920x1080 çözünürlük destekliyor fakat oyuna girdiğimde benim ekran çözünürlüğüm 1152x648'ı geçemiyor :'( ne yapmam lazım çözünürlüğü arttırmam için.

Cevap
Sayfa 1 / 6
Oyun.News
Logo